Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gabex1

    csendes tag

    Srácok lenne egy lehet, hogy bugyuta kérdésem. A gondom az, hogy a telefonom nem jól jeleníti meg százalékosan az akkumulátor energiájának hátralévő részét, pontosabban amikor 100 %-ról lecsökken 60%-ra onnantól 10 perc elteltével csipog egyet, miszerint 10 % van hátra az akku üzemidejéből. Ez számomra bosszantó, és így kiszámíthatatlan az üzemidő. A teló 1 hónapos. Az első két alkalommal 12 órát töltöttem a lemerülést követően, mégis hülyeségeket ír ki.100% ról, 80%-ra lassan jut el aztán hirtelen rövid időn belül merülést jelez.
    A kérdésem az lenne, ha csinálnék Factory Resetet, akkor az akkumulátor registere is törlődne, avagy sem? Mert ha törlődne akkor inkább resetelek ( ha leírjátok hogyan kell :) ) és kezdje el újból az információk gyűjtését az akkumulátor vonatkozásában, hátha beáll rendesen a merülés jelzése.

    Az normális, hogy ha megnézem,mi fogyasztotta legjobban az akkut, akkor torony magasan vezet 80% - 90% -al az android op. rendszer, és utánna jön 2 % akkumulátor készenlét, és 2-3 % telefonkészenléti mód. Tehát a merülést nem program beragadása okozza az biztos. Ha keveset telefonálok, (10-20 perc) és minden adatforgalom ki van kapcsolva, semmi játék,és nyomorgatás,akkor teljes töltést követően 24-30 óra alatt lemerül a telefon.Ez így kevés szerintem.

    A fentieket leszámítva megvagyok elégedve a telóval. ZTE Blade-ról váltottam
    amit 10 hónapig hajtottam.( annak azért ilyen gondja nem volt )

    Köszönöm előre is a válaszokat. Ha lehet több hozzászólást is szívesen vennék ez ügyben. Mi a teendőm? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák