Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vidocq

    csendes tag

    Fontos kérdésem lenne:
    Egy hónapja eladtam a barátnőm One Touch 990-ét, frissítve volt Gingerbreadre, meglepő módon az akkuideje is javult a frissítés után.
    Akinek eladtam nemsokára írt, hogy nem bírja túl sokáig az akkumulátor, amin érthető módon eléggé meglepődtem, tekintve, hogy ennek az ellenkezője volt igaz az eladásig a telefonra. Adtam neki tanácsokat, hogy hogyan érhet el hosszabb üzemidőt (romcsere, akku teljes töltés/merítés ciklus, stb.)
    Pár napja megkeresett, hogy vegyem vissza a telefont, mivel már egyáltalán nem lehet használni, csak ha töltőre van dugva, anélkül öt perc után kikapcsol. Mivel természetesen garanciális, ezért elvitte szervizbe (idézek a leveléből a hozzászólás végén), ahol állítólag sok mindent kellett vele csinálni (nem tudom, mennyi mindent lehet csinálni egy szinte teljesen alaplapra integrált készülékkel, de mindegy), és úgy kapta vissza a telefont, hogy akkut és töltőt is cseréltek, de - és ez a durva -, csak azért írták rá a munkalapra, hogy "javítva", mert csak úgy adhatják ki a készüléket, amúgy ha jól értem, még mindig nem volt jó... (Nem is értem, hogy volt képes átvenni így tőlük a készüléket.) Mivel a helyzet az új akkuval is ugyanolyan rossz volt, ezért visszament újra szervizeltetni, ahol elmondta, hogy már volt szervizben a készülék, meg hogy mit csináltak vele, erre azt mondták neki, hogy ez van, a készülék ilyen, nem tudnak vele mit kezdeni.
    Másik két akkuval és töltővel is kipróbálta srác a telefont, ugyanilyen gyászos eredménnyel.

    Az lenne a kérdésem, hogy találkozott-e valaki hasonló problémával, és ha igen, sikerült-e megjavíttatni a készüléket.
    Mivel a telefon teljesen jól működött, amikor eladtam neki, nem az én felelősségem az egész, de érdekelne, hogy van-e igazságalapja a történetnek szerintetek, vagy a vevő rontott el valamit, de nagyon.

    Idézet a vevő egyik leveléből:
    "Tegnap is feltettem tölteni és egész éjszaka töltöttem. Az eredmény az lett, hogy reggel kikapcsolva találtam a telefont. Megpróbáltam az unokaöcsém töltőjével és a barátnőm töltőjével is tölteni(hátha a töltő a hibás) de ugyan úgy nem reagált semmilyen reakcióra. Én sem pont így képzeltem el, de mást én sem tudtam csinálni, csak elvinni a szervizbe. A Telenornál amikor vissza kaptam a telefont azt mondták, hogy jósok dolgot csináltak vele, mert volt mit..."

    Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák