Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeniL

    tag

    válasz wassermann #6887 üzenetére

    "A memóriakártyás fájl tárolásra meg nem építenék, mert annak a használata is gáz lehet előbb utóbb."
    Ezen mit értesz? Mármint, hogy maradjak a "csak sd-ről bootolok, de amúgy a rendszer pendrive-n van?" kategóriánál?

    Egyenlőre erősen gondolkodom, hogyan álljak neki a dolgoknak. Két Pi lenne az ideális, de anyagiak miatt egyenlőre másodikat nem tervezek. Egy OS-en, mint már 2 napja tesztelgetem szűk keresztmetszet a dolog, hogy torrentezzek és filmezzek. (Vagy még mindig a táp kérdés szivat, de nagyon. Lehet csak vissza kellene kötnöm a hubból neki a miniusb-n a powert.....vagy táplálom a saját 1,2A-s tápjával és ellesz a hub is magának a saját tápjával....még nem tudom).

    Viszont ezek után, dual-bootban gondolkodom. Véletlenül valaki nem csinált már hasonlót? 2 OS valami bootmenüből választva melyik induljon éppen? Mert úgy érzem ez lenne számomra az ideális, egy raspbian (torrent, x nélkül) és egy raspbmc meg szépen ellátja a mozizást...ahogy eddig. És ha sd kártyára összehozom, akkor azután pendrive-ról is fog menni.

    És akkor még a dvb tuner nincs is a képben, pedig be fogok szerezni egy olyat is...

    Egyenlőre csak ötletelek, sokszor nincs kedvem tesztelgetni se :D Nem régóta van meg, de néha alább hagy a kedvem a kínlódással, de hát tudtam mikor megvettem, hisz eleget olvastam már róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák