Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yoshida

    aktív tag

    válasz fojtviki #1115 üzenetére

    Szia,

    Az az órától függ, hogy monitoroz-e alvást, vagy sem, de már a 6 ezer forintos kínai mi band tipusú órák is tudnak elvileg monitorozni. Más kérdés hogy mit ér. Én 1-2 hónapig figyelgettem a fenix3-on, de rendszeresen rosszul mérte az időket, pl. este fürdésnél ha levettem, azt hitte hogy már alszom. Hiába vettem fel, és sétáltam még utána... Szóval én maradtam annál, ha fáradtan ébredtem, akkor valszeg nem jól aludtam, és kész :D

    Ráadásul egy karon ha éjjel nappal hordod az órát, akkor elég csúnya lesz a bőröd, már 1-2 hét után is akár... (én alváshoz átrakom a jobb karomra, mert imádom a rezgő ébresztés funkciót, nem ébred fel az asszony, de én igen :), és így nem is lesz kiütéses a karom, de mégis rajtam van)

    Szóval az óra ha manapság veszel, fog tudni monitorozni alvást, és ettől függetlenül lesz benne a karpántban pulzusmérő is.

    Garminok tudják (fenixek tuti) az éjjel nappal pulzus monitorozást karpántból, van akinek ez fontos.

    Az biztos, hogy én olyat vennék ami mér karon is pulzust, alvást 100% hogy fog mérni mindegyik.

    Ha meg túl pontatlan, akkor lehet venni külön mellkaspántot, de a garminok enyhén túl vannak árazva.

    Egy fenix tud olyat pl. ha úszol, elindítod a pool swim alkalmazást, akkor felismeri az úszásnemet, és méri az "swolf" csapászám vagy micsodát. Beálíltod a medence hosszt, és méri a távot is, lehet részidőnként nullázni (mégis az össztáv meglesz), ilyesmik.
    Ja van benne golf app is :D
    Van sí app is benne, méri az ereszkedést, a felvonó időt, és emelkedést persze nem. De gps-el is felveszi közben merre mész.

    Ezek ha jól tudom a forerunnerben nincsenek benne. (más kérdés, kellenek-e ezek :D )

Új hozzászólás Aktív témák