Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ilyr

    tag

    válasz Wlac #3016 üzenetére

    Én az MGS 2-vel ismertem meg a szériát, ez kijött PC-re is és azt kell mondjam, hogy a sztorija igencsak lenyügözött. Elötte ennyi csavart még játék sztorijában nem tapasztaltam, nem beszélve róla, hogy a korához képest szerintem kiemelkedő grafikája volt (2001-ben jelent meg dual layer DVD-n 8GB-osan, mindezt úgy, hogy az átvezető animációk nem pre-rendereltek, hanem a játék grafikai motorja jeleníti meg realtime).
    Ez a rész meggyőzött annyira, hogy csak az MGS 3 miatt vettem PS2-őt, majd az MGS4 miatt PS3-at (egyiket se bántam meg). Vitán kicsit játszottam a Peacewalker PSP-j verziójával, ami kicsit más hangulatú a többihez képest, de az se rossz.
    Az első részhez csak részben volt szerencsém, mivel a PC-re megjelent verzió gyakorlatilag a PSX-es változatot játsza le emulátorral és sajna a Psycho Mantis csatájánál nekem kifagyott.
    Az első részből készült egy Silicon Knights féle feldolgozás, amit sokan fikáztak a hangok miatt, de az grafikailag kicsit javított rajta (mondjuk nem HD-s az se).
    A feljavított első részből van egy video youtube-on (nekem az egyik kedvencem) ami nagyjából összefoglalja az ellenfeleket, de amúgy szerintem élvezhető az első rész ismerete nélkül is az egész sztori:

    http://www.youtube.com/watch?v=3wHf9miFP6U

Új hozzászólás Aktív témák