Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szika87

    aktív tag

    Tegnap fel tettem a ps2 kompatibilis FAT-re is a HEN-t, itt (főleg a hűtés szabályzása miatt) végre zökkenőmentes volt minden, nem volt gond a telepítéssel.
    De elég morcos vagyok, ugyanis ma reggel kapcsolom be, aktiválnám a HEN-t és kifagy, de úgy, hogy csak kábel kihúzás oldotta meg, nem reagált a hosszan kikapcsolásra sem. Ennek baromira nem örültem, mert erre a gépre nagyon vigyázok, a ritkasága és értéke miatt, és tudom hogy az egyik legnagyobb kárt az okozhatja ha így van áramtalanítva...

    Kérdésem az, mi miatt fagy le aktiváláskor? A Legfrissebb webmanmod van rajta, ami már 4.90 kompatibilis, egy multiman, meg irisman, ennyi, semmi hókuszpókusz.
    Utólag olvastam hogy nem szabad dinamikus (auto vagy auto2-re) állítani venti szabályzást mert akkor csinálhat ilyet, de ha ezt nem kapcsolhatom be akkor a SYSCON marad, ami ugyanúgy a gyári beállítás és engedi felfőzni a benti alkatrészeket...

    Olvastam még ilyen nonszensz dolgokat hogy ha pendrive van bedugva lefagyhat aktiváláskor, meg ha a kontroller vezetékesen van rajta és tölti akkor is, de ezek számomra hihetetlennek tűnő dolgok hogy ez okozná.

    We are here for a good time, not a long time.

Új hozzászólás Aktív témák