Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    válasz perge666 #80764 üzenetére

    Teljes mértékben megértelek, viszont hadd fejtsem ki az én véleményem:
    Én is az eredeti játékok híve vagyok, de pl. egy visszafelé kompatibilis PS3 esetében meg erősen ajánlott a konzoltörés a hűtés átállítása végett és a hőmérséklet monitoring ha azt szeretnénk tovább éljen (és itt ebben az esetben nem a másolt játék a cél). Nekem is volt olvasóhibás PS3 Slim-em hiába volt eredeti játékom ha nem tudtam életre kelteni az olvasót. Bluray drive-ot meg nem lehet csak úgy cserélni mert házasítva van az alaplaphoz. Ezen is segít a törés ha új BD meghajtót kap vagy ha nem cseréljük ki és az eredeti játékot bemásolva használjuk.
    Én csak a 6. konzolgenerációnál használom a törést, hogy HDD-ről vagy SD ről játszam a játékokat. Mindegyiknek az olvasója működik de féltem őket mert tudom, hogy egy fejcsere lehet egyszerű de akár rémálom is. Nem beszélve pár ritka játékról, (főleg GC) amiket néha tokból alig merek kiszedni és a karcosakat nem merem polírra elküldeni mert félek rosszabb lesz.
    Hiába tört a konzol, minden játék amivel játszok megvan a szekrényben, nem töltöm le (max 1-2 drágább címet egy próba erejéig, hogy vegyem-e meg vagy sem) :)
    Mindegyiket eredeti játékot be lehet másolni a megfelelő olvasóval, én nekem kb. mind így van fent a HDD-n/SD-n kivéve az NFS HP2 mert azon keletkezett egy hólyag és azt le kellett töltenem.

    Abban viszont egyetértek, hogy így meg elvész a topik egy nagy része ha csak a géptörésről beszélünk.
    Én azt támogatnám, hogy maradjon minden topik így ahogy eddig is volt (a konzoltörés engedélyezése előtt) és ha törésről van szó nyitni egy "Konzolmódosítások és törések" topikot ahol ezekről lehet beszélni konzoltól függetlenül és továbbítani az esetleges kérdéseket oda, majd ott kibeszélni. Abban szívesen segédkeznék én is amihez értek.

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák