Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz Dinomano #80695 üzenetére

    kár ellőni az extractiont holmi kontrolleres bohóckodásra... az egy nagyon jó motion-kontrol játék, kb az egyik legjobb ps3/move játékélményem :) (najo, van azért jó sok "fénypisztolyos railshooter", de ennyire sztoris/kampányos kevesebb!)

    voltam párommal kicsit a nagyvilágban, igazi geek-ként a városnézés mellett konzolboltozás is program volt :D
    éppcsak befértek hazafelé a táskába... (Portugáliában van cex :D persze annyira nem jó, mint az UK, de lett pár fogás, amit itthon lusta lettem volna összevadászni, postára költeni, stb - a felső sor tudom h off, nézzétek el :D )

    Melós lesz minden matricát leszedni, hátukon is van, ill van ahol belülre is került :(

    London megvan pécére is, de move-al kíváncsi vagyok, jobb-e mint az átlag ugribugrik..... (valszeg nem :D )

    Juiced jobb lett volna xboxra, de sajna oda triplaáras volt/lett volna.... és annyira állítólag úgyse jó a folytatás... (első boxra van meg, szal így most nagyon fáj az OCD-m, de pénz beszél)

    WD érdekességképpen lett meg szintén, pécén és ps4en is végigtoltam, kedvenc rész, sőt, talán a legjobb "ubisoft the game"... első csalódás, hogy EU-ban több kiadás is futott, így ezen nincs magyar felirat, ill ami kissé elrettentő: brutálisan töri a képet autózás közben, nagyon szarul fut. Kinézetre viszont meglepően hasonlít a ps4-esre! Valamit valamiért...

    [ Szerkesztve ]

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák