Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arty

    veterán

    válasz Elims #78814 üzenetére

    A daytona az árkád cab-es daytona, aminek egy gyengécske adaptációjával játszottál saturnon. Ez 60fps, szélesvásznu, 720p-s, mai napig működő multival, ranglistákkal, trófeákkal, kormánytámogatással. Szerintem "kötelező".

    A Sega rally online arcade a Sega Rally 3 játéktermi változatának konzolváltozata. Offline játszható, bajnokság, unlockok, time trial, splitscreen, 30fps, 720p, stb. Mai napig működő online multi és leaderboardok :) (6. vagyok a világranglistán a teljes bajnokság idejét tekintve). Már csak az említett ázsiai storekban elérhető, máshonnan leszedték a lejárt autó-licenszek miatt. Szerintem ez is kötelező.

    És anno volt még az Outrun online arcade, ami már semelyik storeban nem elérhető. Ez a klasszik Sega hármasfogat....

    Street fighter ezen verziója nincs lemezen. Lemezen a street fighter 30th anniversary jött ki, ps4-re, amiben ott van ez a játék is (de ott csak a sima játéktermi változatok, minden extra nélkül!).

    Bioshock Inf nekem is listás, szintén a move támogatás miatt. Egyelőre csak kipróbáltam, használható, de én a railshootereket azért sokkal alkalmasabbnak tartom a "fénypisztolyozásra" :) (killzone3, stb ugyanez: játszható, de.... FPS az nem a legjobb zsáner erre)

    Bogyi007 - :R

    persze ennél azért élvezetesebb itt aprón, vaterán, stb vadászni. Ill vírus előtt konzolboltok lokális kínálatát is imádtam túrni :)

    [ Szerkesztve ]

    "ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."

Új hozzászólás Aktív témák