Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fuddle

    újonc

    Sziasztok!
    Tegnapelőtt lettem ps3 tulaj egy használt slim 320gigás géppel. Azóta csak szenvedek vele...
    Első körben nem jött be a net, a ps store felülete a bejelentkezésig nem jutott el, ha rányomtam leállt kék képernyőnél és nem töltött be semmi.
    Ez pár óra után elmúlt, egy fél napig ment a store, letöltések stb. Ezek után megint elment, már bejön a bejelentkezési felület a store-nál de 80710b23 hibaüzenetet dobál és nem megy.
    Olvasgattam, levelezgettem a témában, majd végül rákötöttem router nélkül a gépet a netre, úgy megy, de ez nem igazán tartható állapot, hisz így a lakásban senki nem tud netezni mialatt én játszanék.
    Tehát mindenféleképp valami router problémám lehet. Egy számomra ismeretlen Tenda készülékről van szó.
    Próbáltam routeren DNS szerver elérhetőséget változtatni, egy leírás alapján saját ip-t hozzárendelni a ps3-hoz, mindenféle portokat állítgatni utána de semmi nem vált be. (tegyük hozzá túl nagy tech zseni nem vagyok, de a leírásokban olvasottakat végrehajtottam rendesen). Sima tűzfal beállítást nem is találtam, tehát azt nem tudtam átállítani (olvastam ilyen tippet is)
    Laptop szervizes ismerősöm meg értene ugye a router beállításokhoz, csak a ps3-hoz nem, így ő se nagyon tud segíteni.
    Ja, még egy dolog, angliában vásárolt ps vitám vidáman felmegy psn-re ugyanezzel, semmi baja nincs, tehát tanácstalan vagyok mi lehet a baj..
    Ha van valakinek valami tippje esetleg még, megköszönöm, így egyenlőre elég idegesítő hogy nem férek hozzá a psn fiókomhoz.. Ha ez valami géphiba lehet, van egy hónap garim, viszem is vissza, bár nem szívesen.
    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák