Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #58000384

    törölt tag

    válasz Sirandrish #59823 üzenetére

    Ez a legutóbbi DLC 3 euró, legalábbis ezt írták, nem néztem meg. Én azon akadtam ki, hogy a Grounded nehézségi fokozatért 1500 forintot kéne fizetni. Ez régebben meg sem fordult volna a fejlesztők fejében, nonszensz. Szóval nem drágák a DLC-k, a Left Behind a legdrágább a sztori miatt, a többi meg apróság, csak sok kicsi, ugye.

    Elims: Én ezt azért mondom ilyen biztosra, mert annak idején olyan emberkével beszélgettem erről, aki ért hozzá (szerelő), meg hát a tapasztalat, hogy soha nem volt fejhibás meghajtóm semmiben. Olyan volt, hogy elfáradt a gumi, amivel kiadja a tálcát a meghajtó, de a működésben ez nem akadályozta, a gumi cserééig meg a mechanikus módon lehetett nyitni a tálcát :) Neten kutakodva is olyan véleményeket találtam, hogy az ODD szokta túlélni a gépeket, nem fordítva ;) Az olvasási zavarokat a lézerfejen lévő por okozza, a zajos fejmozgást szintén (főleg, ha nagy pormacskákat kell tologatnia).
    Hát jó, ne vegyél hajszálkarcos lemezt, több marad nekem ;] :D Bár, ahogy mondtad, vadászni kell őket, mert rendszerint mind gyönyörű állapotban vannak. Én a csokifoltos, fognyomos meg hullámosra ázott tokokat kerülöm, mert ezekből több van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák