Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Elims

    veterán

    válasz Brian_GT #49035 üzenetére

    "...nagy az isten állatkertje..."
    Akkor abban én is benne vagyok. :-/
    Belső nézetből úgy megy a kocsim mint a biliárdgolyó az asztalon.Faltól-falig. :-/

    "Mielőtt jönne mekkora bunkók vagyunk...."
    Itt azinte egyikőtök sem az.Szerencsém van hozzátok egy-két hete,de tényleg szinte mki előtt le a kalappal.
    De fontosnak tartom én kiírni,hogy mi a Magyar! helyzet.
    Tapasztalatból tudom -visszamenőleg kb.15-20évre,akkor szereztem meg az első konzolom-,hogy nagyon sok magyar ember nem tudja megvenni a géphez a játékot. Akármilyen furcsa is,de így van,higgyétek el.
    Sok embernek nincs még 1-2eFt-ja sem,a közvetlen környezetemben is éltek ill. élnek ilyen emberek.
    Az lenne a bunkóság,ha erre vki azt írná,hogy akkor ne vegyen/szerezzen/kapjon semmilyen gépet. Miért ne? Az ember már csak ilyen.Ha nincs,sóvárog.
    Úgyhogy én azt gondolom,hogy ebben a nagy álszent "jaj,warez,hát az tilos és csak eredetit vegyél!!!" világban nézzük már meg a másik oldalt is.
    Én is azt mondom,hogy inkább eredeti játék legyen egyértelmű,de ha olyan családba bekerül egy gép a gyerekekhez -ahol a csekkekre alig jön ki a lóvécska- akkor engedje már meg nekem a nagyközönség,hogy megírjak nekik egy-két játékot (természetesen ingyen!).
    Majd ha Mo-on is lesz olyan vagy csak hasonló különbség a fizetés és a havi kiadás között mint tőlünk nyugatabbra akkor mki megveszi az eredetit,ebben biztos vagyok.

    Ne értsetek félre,nagyon messze áll tőlem,hogy titeket megsértselek -komolyan-,de ezt fontosnak tartottam kiírni,mert ezt az oldalt nagyon kevesen látják és csak írják a szokott betűket.
    Ez nem konkrétan neked szólt Brian. :-)

Új hozzászólás Aktív témák