Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz erahurka #43074 üzenetére

    Hát isten hozott a régi játékok idejében :)
    Nem bunkózni akarok, csak tényleg amikor ez a rész készült még képesek voltak normális nehézségű játékot csinálni aminél igen is néha küzdeni kellett.
    Nem mint ma ahol nem mernek nehéz vagy csak nehezebb játékot csinálni, mert azt nem lehet eladni.

    Ma az emberek olyan játékot keresnek ami pár óra alatt végigvihető, nem kell benne gondolkodni csak menni. Nyilván az élvezeti faktor és a stresszes nap után nem akar az ember a pihenésre szánt játékban is idegeskedni, de mostanra ezt a szintet olyannyira elrontották, hogy egy 5 éves is képes lesz lassan kijátszani bármit.

    Nem mondom hozzuk vissza pl egy Resident Evil 1-2 szintet, de annak a hangulata mikor az ember végigjátszást kinyomtatva, leírást olvasva meg szó szerint taktikát próbál hogy ne dögöljön meg, hogy legyen elég még 2 lövésre a lőszer, mert tudja nemsokára meg kellene halnia a kisbossnak stb... ezek olyan élmények voltak. Ezekben a játékokban még fél napig sírtál ha pl egy magnum lőszert elpazaroltál :) Aki játszott velük tudja milyen kincs volt :)

    Szóval nagyon elmentünk a rossz irányba és ha egy fejlesztőcsapat mer nehéz játékot csinálni, a kiadó visszaküldi őket a tervezőasztalhoz, hogy nah lehet újból kezdeni, mert ez a játék biza nem könnyű. Ez kb 2009-10 gyümölcse és csak virágzik...sajna :(

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák