Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tegla80

    addikt

    válasz Zigur #43037 üzenetére

    Szia
    Megvan az a különbség,tapasztaltam,tudom.
    (volt.5400,7200,majd ssd benne,mind hónapokat éveket.Ez most így hülyén hangzik,de havernál nekem bökte a szemem a lassúsága,nálam meg neki az enyém gyorsasága,akkor pl KZ3 multy forgott mind2őnknél.De mindenki érezte,a különbséget. Engem örömmel,őt meg bosszúsággal körítve. :DD . Azóta,neki is SSD van már benne. ennyi)
    És igen, a GT5 pont az a gamma ahol nagyon érezhető a dolog,de másnál is megvan az előny.(PSN ről töltött gammáknál ,pl Borderlands nál betöltéskor a 4-5 ikon ami jön,csak felvillan és tünik is el. Nézz rá ha megvan neked is, másodpercekre ott van. :K )
    Amúgy Sata2 az a Sata1 a PS3 ban. (de gondolom,ezt csak elírtad)
    (ocz vertex2 őm volt ami sata2 es volt,nah ahhoz képest is gyorsabb a jelenlegi ami sata3 as. Lehet nem tudja a rendszer azt amit a Sata3 tud teliben,de h gyorsabb így,mint a Sata2 vel az fix. Amúgy mi a garancia ,h a Sata2 es HDD,pl tudja annak a maxját teljesíteni folyamat, sztem semmi,míg a Sata3 as technológia röhögve teljesíti a Sata2 őt folyamat ugyebár,mert alapban a duplája. Én tudom soha többet nem lesz HDD a gépemben :K )
    csao

    [ Szerkesztve ]

    Sony® & PlayStation®

Új hozzászólás Aktív témák