Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    Hali!
    Mar több, mint fel eve nem jartam erre, ki is maradt vagy 7-8k hozzaszolas. :B
    De latom pont felmerült a tema, ugyhogy kerdezek gyorsan: A DM-Fan fele vinyocseres leirassal at lehet ugy költözni egy masik vinyora, hogy egy az egyben atkerül minden? Tehat Storebol letöltött tartalmak, mentesek, patchek, stb. Most egy 320-as van a gepen, aminek ugyan meg több mint a fele üres, de nem is nagyon hasznalom, viszont gondoltam kicserelnem a laptopomban levö 500-assal, hogy a kesöbbiekben ne legyen problema a hellyel.
    Masik kerdes, ev elejen lattam, hogy akcios volt a PS+ elöfizu, most olvasom, hogy karacsonyi akcio volt, de sajnos mire elöfizettem volna, mar visszatert az eredeti ara. Lehetett elöre tudni, hogy lesz ilyen akcio? Ha igen, lehet esetleg tudni/sejteni, hogy lesz-e mostanaban megint ilyen? Szeretnek megint elkezdeni jatszadozni kicsit, es van egy csomo korabban letöltött Plus-os jatekom, amiket joforman csak elkezdtem, igy szeretnek egy + elöfizut, de ha esetleg lesz megint valami akcio, akkor varok, annyira nem sürgös a dolog. :)
    Illetve meg valami, ev elejen ha jol emlekszem, mintha lattam volna a Mass Effectet is a Storeban. Jol lattam? Tenyleg kijött PS3-ra az elsö resz is?

    Meg valami a vinyocserehez: Nem gaz, ha egy eleg sokat futott, 2+ eves vinyora cserelem ki a benne levöt? Lehet erdemesebb lenne inkabb egy ujat beletenni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák