Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    Én is megnéztem az élő adást..2 óra után volt vége valamivel. Gametrailersen néztem...auto állította a felbontást...elején sokszor váltott alacsony és magas felbontás között, aztán szinte majd másfél órát nagy felbontással néztem szóval akinek percenként akadt stb ott netet kell szerezni :) Jó tény hogy a hivatalos sony oldal beállt éjfél után mint állat, én is azért mentem át gt-re.
    De ott nagyon jó volt az adás.

    Egy időben néztem a gamestar adását is párhuzamosan de nekik összedőlt a ustream...aztán hírből olvastam nem csak nekik, az egész ustream bedőlt a terheléstől.

    Am aki kérdezte mit lehet tudni ps1-2-3 stb játékok futtatásáról és valaki írta semmi hír nem volt róla. Nah, akkor más műsort néztünk :)
    Én nem tudok társalgás szintű angolt még annyira, de én is megértettem, mikor mondta a gaikaios pasi, hogy az összes playstation platform streamelhető lesz.... még el is mondta szépen, hogy: ps1-2-3 és mondta a hordozható dolgokat is lásd gondolom ps vita.
    Szóval mondta, de nem úgy hogy nah ps3ra így oldjuk meg... a másikra úgy...de volt róla igen is szó.

    Nekem tetszett az előadás, nagyon áleejtős volt a Killzone és a Watch Dogs.... le a kalappal...jah meg a Destiny....úúúú..aztán megint úúú amikor megláttam, hogy Blizzard...hehee mondom. Faszi mondta is, most azt gondolják egy ilyen vérbeli pcs cég stb mi a f**t keresnek itt? Hát szerintem minden 2. ember igen ezt gondolta :)

    Nah mindegy jó volt én többet nem is vártam ez egy beharangozás volt...annak jó kis show volt.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák