Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz Sanyi.mTs #39542 üzenetére

    Öööö én pont ezt kérdeztem... hogy ez így működik e akkor is ha a játék annyira nem mikrofonra kihegyezett. De amit így írtál akkor úgymond félreértéssel megadtad a választ.

    Alap kérdés pont ez volt hogy ami játékban nincs pl beállítás opció mikrofon dolgaira..lásd cod stb ott is müxik e a mikrofonos duma....de akkor örömmel fogadom hogy igen. thx :)

    Francis: Biztos nagyon jó lesz mind az új xbox mind a ps3, én biztos megtartom, sajnos a ps2met el kellett anno adnom anyagi gondok miatt, de ma is meglenne ha nem lett volna a körülmény olyan.
    Ezer játékot szeretnék én is még rá megszerezni, de persze amint azt látom érdemes beruházni ps4re megfogom venni amint lesz rá lehetőségem. Azért némileg félek tőle, hogy ne járjon úgy, mint a ps3 hogy sárga ledes gond stb meg hogy most értitek, veszek egy megjelenéskori ps4et és később lesz belőle még 3 féle változat... és ha az is jobb lesz mint visszanézve a ps3 esetén, akkor vegyek még1x ps4et?? Ez kicsit elgondolkoztat a megjelenéskori vételen, de fájlalnám kihagyni a nyitáskori dolgait. Szóval valszeg veszek ha lesz rá cash.

    [ Szerkesztve ]

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák