Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz Mister_X #39301 üzenetére

    MisterX: Igen nekem megvan, még plusról szedtem le mikor ingyenes volt...sőt lehet még mindig az.
    Szerintem nagyon jó játék, iszonyat jó benne, hogy akár 4en is lehet tolni 1x, bár én ebből 2főt használok csak ki tekintve, hogy párommal játszom co-opban.
    Egyáltalán nem zavaró, hogy így 2en vagytok, 4 fő már lehet kicsit gázos, mert a kamerakezelés a gyengepontja egyedül kicsit, bár ez szerintem kb minden ilyen játéknak.
    Nagyon oda kell figyelni, hogy ki hol áll mert a kamera nem nyílik ki olyan nagy látószögre és nagyjából egyszerre kell mozogni stb...főleg ugrásoknál ilyesmi kell észnél lenni, nehogy társad szó szerint kizárd a képből.

    Emelett egy nagyon szórakoztató és jól összerakott játék... izgalmasak a pályák...ellenfelek is szépen vannak nehézségek alapkán csepetetve... egy idő után azért már elég jól kell tudni minek a megölése milyen taktikát kíván. Mert taktika az kell hozzá azért...nem elég csak megyek és lövök.... sok esetben nullát ér. Fegyverek tápolhatóak 3 skálán...sebzés, tár és elite képesség...elite kivan rakva brutális dolgokat tud a fegyó onnantól....de pont annyiba is kerül :) De sok féle fegyver van amit saját játékstílusotokhoz tudtok alkalmazni.

    Amúgy ha 2en játszotok iszonyat épít a játék a csapatmunkára.... ha 2en vagytok és nem dolgoztok össze akkor tuti halál. Egyedül nem tudom még, mert nem akarom felülírni a mentést amit közösen játszunk....ott nyilván egyszerűbb valamivel, de a közös partyban van szerintem a feeling.

    Ajánlom nagyon 9,5/10 nálam...a kamerát megoldanák akkor 12/10 is akár.

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák