Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz keIdor #3869 üzenetére

    A 250 GB-os, 5400 rpm-es, 8 MB cache-es WD Scorpio vinyó volt 16 eFt. Biztos lehetett volna olcsóbban is, de nem volt kedvem rohangászni fél napot itt Pesten, úgyhogy a jól bejáratott üzletben vettem.

    Ahogy utánaolvasgattam és kérdezgettem embereket külföldi fórumokon, mindenki azt mondta, hogy nem érdemes 7200-es 16 MB cache-es vinyót venni, mert csak jobban melegszenek, talán még hangosabbak is és igazából nem nyújtanak érezhető többletteljesítményt, amit el is hiszek - tekintve, hogy a PS3 nem igazán swap-pel játék közben, ahogy megfigyeltem. Csak betölt és utána nemigen használja a vinyót, csak mentéseknél.

    Szóval szerintem fölösleges plusz pénzt kiadni rá. Egyébként ez a WD úgy tűnik jól bevált: DVD-ről is és pendrive-ról is baromi gyorsan nyelte a fájlokat, csendes, szerintem nem melegszik jobban, mint a gyári Seagate, sőt: mielőtt kivettem a Seagate-et, lehúztam róla a mentéseimet, kb. 5 percet ment és mikor kivettem igencsak meleg volt. Mondjuk a WD-t már nem vettem ki - lehet, hogy az is ugyanígy melegszik, de mondjuk a készülék hátából nem jön melegebb, mint a vinyócsere előtt, pedig ugye pont ott van a kifújónyílás a vinyó előtt.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák