Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz szasanyi #32265 üzenetére

    Persze, nyilván, csak ugye nem szabad elfelejteni azt sem, hogy nem elég a múltbeli hibáknak levonni a konzekvenciáit és annak megfelelően felépíteni az új konzolt, hiszen közben a technikai fejlődés más téren sem állt meg. Kell ehhez egy jó adag intuitív készség is. Elég soktényezős dolog, hogy mitől lesz sikeres egy konzol. A hardveren túlmenően ebben nyilván nagyon erősen benne vannak a fejlesztők is, akiket meg alapvetően a hardver korlátoz vagy épp szolgál ki megfelelően. A külső tényezők - CPU-k/GPU-k, megjelenítők, memóriák, háttértárak stb. - idő közben fejlődése viszont nagyon keresztbe tud tenni egy nem moduláris, stock rendszernek.

    Meglátjuk. Az bizonyos, hogy ésszerű lesz kivárni, amíg kialakul egy gazdagabb választék a játékokból és lesz elég tapasztalat. Mondjuk ez minden más területre is igaz - közvetlenül megjelenést követően igazából semmit nem szabad megvenni.

    Sajnos a használt játékokkal kapcsolatos szigorítást én nagyon is valósnak érzem, egyre inkább ez a trend és a Sony is látja, hogy hatalmas összegeket bukik a használtjáték-piacon.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák