Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz NeoExDeath #31888 üzenetére

    "Nem minden a felbontás. A PS3 gördülékenysége simán megér ennyi."

    Na, ezen besírtam! Milyen gördülékenységről beszélsz? Arról, hogy 25-30 FPS-re limitált sebességgel játszol egy játékot, ami PC-n 60 FPS-sel fut? Ne röhögtess már!

    "A magasabb felbontás mellett annyi szívás van vele hogy az durva, kb. el is ment a kedvem tőle pedig jó játék."

    Mire gondolsz? Nehezen dolgozod fel a sok részletet? Mert a PS3 verzió látványosan szegényesebb és nem csak ezen játék esetében, hanem a multiplatform címek döntő többségnél.
    A telepítésre gondolsz? Azt egyszer kell megtenni a PC esetében is, onnantól kezdve elfelejtheted. Egyébként meg a PS3 esetében is tudnék hozni egy pár címet (exkluzívot is, lásd: GT5), ahol beleőszülsz a telepítési időbe és abba, amíg lekúsznak a patch-ek.

    "A multiplatform címek esetében meg ne a több éves PS3-at ostorozzátok a PC mellett sztem."

    Nem ostorozza senki, tényeket közlünk - bár a Sony ígérete akkor egyenesen hazugság volt, hogy annyi még az erőtartalék a gépben és azt egyre inkább ki fogják aknázni a fejlesztők. Hát, egyre inkább nem teszik.

    knorbi77:

    Köszönöm, a többi ILYEN nevében is! Mi az, hogy ilyenek?! Ilyen erővel akinek meg tetszik, arra mindenki más mondhatná, hogy nekik meg azért jó így, mert igénytelenek! Azért vagyunk ILYENEK, mert joggal várjuk el, hogy a gyártó teljesítse az ígéretét, miszerint igenis fussanak 1080p-ben a játékok és ne legyenek szénné butítva grafikailag az egyébként olcsóbb PC-s verzióhoz képest? Ja, akkor én kérek elnézést.

    "atak rá 3D támogatást, blu-ray filmekhez is, erre az sem jó, mert az állítólag gagyi a ps-en"

    Nem tudom hol olvastál olyat, hogy gagyi PS-en a 3DBD, ez maximum annyiban igaz (de abban nagyon), hogy míg a PS3 (verziótól függően) bekap akár 200 Wh-t is, addig egy asztali BD-lejátszó 10 Wh-t eszik, emellett néma kussban teszi a dolgát, míg a PS3 egy "kicsit" zajos. Megintcsak telhetetlen az ILYEN, aki spórolna a villanyszámlán, kímélné filmnézés alatt a PS3-at és csendben nézné a filmet, ezért vesz egy BD-lejátszót, ugye?

    "És pontosan, ennyi éves géptől nem lehet elvárni, hogy mai szinten vigye a játékokat."

    Ezzel csak az a gond, hogy már újkorában sem vitte úgy a játékokat, ahogy papíron kellett volna neki és amiről a marketingduma szólt. A folyamatos gépbutításról meg hadd ne beszéljünk, ezerszer kiragoztuk. Ha meg nem megoldható hardveresen, akkor igenis adja olcsóbban a játékokat, ne legyen drágább (sőt, legyen jóval olcsóbb!), mint PC-re, ahol jóval különbül néz ki!

    "Mert szerintem ps-en r**adt jól néznek ki a játékok, a multik is, és az exkluzívak is. Pedig 2 magos proc. gépem van és fullHD-ban játszom rajta 23' FullHD monitorral. De a ps nekem is más élmény. A sok netezés, stb.. mellől jól esik néha kilépni és joy-al tolni a ps3-at."

    Hát, ha fullHD-ban tolod a PC-vel, akkor nem értem, hogy nem tűnik fel a szakadéknyi különbség mind grafikában, mind futási sebességben/minőségben a PC javára. A PC-vel ugyanúgy tudok kanapén fekve kontrollerrel játszani a plazmán, szóval ezt ne hozzuk már fel állandóan a PS3 mellett!

    "De miért kell csak azért hasonlítgatni, hogy kiderüljön, hogy a ps rosszabb-e..?"

    Ahogy szasanyi is írta: rosszul értelmezed. Nem azért hasonlítjuk, hogy kiderüljön melyik a rosszabb, mert ez nem kérdés. Hogy akkor minek van PS3-unk! Pontosan azért, mert voltunk olyan naivak és elhittük anno (2007-ben) a Sony-nak, hogy de jó lesz ez a gép. Pontosan az olyanok miatt, akik itt ajnározzák orrba-szájba mai napig, hogy hú de milyen jó! Hát hú...

    "Egyébként minden "PC gamer" haverom, aki átjön, le van nyűgözve a "PS élménytől". Jó nyilván rátesz az 5.1 is, de akkor is."

    Hát, hozzám meg nem egy PC-s ismerős jött már, miközben COD-oztam és szabályszerűen kiröhögtek, hogy mit bohóckodok még a PS3 ilyen gyér grafikájával! Hasonlítottad már össze akármelyik COD-ot PC-n és PS3-on? Mintha más játékkal játszanál. És igen, nekem számít a különbség, mert ILYEN vagyok!

    "Egyébként pl. a szasanyi féléket nem értem, akkor minek van ps-ed? Sőt, miért írsz egyáltalán ps fórumba?"

    Sokadszor húzzuk alá többen: azért, mert ez nem PS3-FAN KLUB, hanem tapasztalati topic. Ide nem ajnározni kell járni a PS3-at, hanem megosztani a tapasztalatot, márpedig a negatív tapasztalat is tapasztalat.

    "Bár még DM-Fan - tól megkapom a szokásos lehurrogást, hogy a ps egy f*s és mit képzelek."

    Ezt meg kikérem magamnak, soha nem írtam neked ilyet, de tudod vitatkozni érvekkel lehet, márpedig az nem érv, hogy de szerintem akkor is jobb, meg szerintem nagyobb élményt ad. Grafikai részletezettségről, futási minőségről beszélünk, nem játékélményről. Márpedig a tények makacs dolgok és teljesen egyértelmű mindenki számára (már aki nem elvakult), hogy melyik a jobb és mennyivel!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák