Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz knorbi77 #21158 üzenetére

    Kb. 5 éve foglalkozok aktívan "lapostévékkel", így szinte az összes jelentősebb szakirodalmat elolvasom (külföldit és magyart is), túrom a fórumokat, rengeteg TV-t megnézek személyesen, kipróbálok bemutatótermekben, audió/videó-expóra járok, követem a CES-t, magam is a második ilyen TV-met koptatom, ezen túlmenően a plazma topicot kb. 3 éve viszem a vállamon. Nem gondolnám, hogy hülyeséget írok, bár Te a PS3/PC témához is nagyon értettél, ha annyira otthon vagy a TV témában is mint abban, akkor már gond nem lehet. :D
    Nem állok le én sem vitatkozni, mert fölösleges lenne, szerintem kicsit több háttérismeretem van a plazma/LCD/LED témakörről, minden szerénység nélkül merem állítani. Szerintem szagolj át kicsit a plazma topicba és kérdezz meg egy-két embert erről a LED-LCD vs. plazma témáról. Ír oda egy-két olyan ember is, akik házimozi magazinoknak írnak rendszeresen és tesztelik mindkét géposztályt. Ha nekem nem hiszel, talán nekik fogsz, bár végülis teljesen lényegtelen.

    Én inkább azon döbbenek meg, hogy az emberek képesek kiadni 300-350 eFt körüli összeget egy nyilvánvalóan gyengébb teljesítményű TV-ért, ami 10"-lal kisebb, 100 eFt-tal drágább és még garanciában is kevesebb, mint fele jár rá.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák