Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • knorbi77

    tag

    válasz Djuree #20374 üzenetére

    110k..én valahogy ezt így nem nagyon hiszem :) Azért, mert ha egy mai csúcs játékot szeretnél futtatni, NEM elég 2 magos proci meg 512MB-os videókari..ez alsó/középkategória, és nem felső..márpedig, egy ilyen konfig kb. 110k.Hogy minden, de tényleg minden fullon fusson az 200k minimum, de inkább 250/300..nagyon sokat olvasok informatikai lapokat és biztos vagyok ebben.
    A másik, hogy nem lehet hogy a gépetek egy fullHD monitoron fut, a PS3 meg vmi régebbi TV-n? A plazmának alapból nem olyan jó a képe, mint az LCD-nek(főleg 50"..hát az közel sem olyan jó, mint egy fullHD 20"-30" közötti monitor) nem lehet hogy azért látjátok rosszabbnak?(csak kérdezem).
    És még annyi hogy az sem lehet véletlen, hogy a NASA meg az Amerikai hadsereg is PS3-akat használ szuperszámítógépnek (oké 2500db-ot) de a tesztek alapján jobb lett, mint az Intel Xeon procik, ezért vették ezeket..és mint tudjuk a Xeon-ok a legerősebbek, a hétköznapi procik semmik azokhoz képest(pl. core i7 i5 i3).Ezt csak azért mondom, hogy nem olyan erős az a PC a PS3 ellen..Szerintem :)
    Szerk.: Igen tudod bővíteni a PC-t, de kinek kell az a kényelmetlenség, hogy folyton hardvercsere, és akkor ki kell szedni a gépet akárhol is van, el kell adni a régit, meg kell venni az újat, be kell tenni a gépbe, be kell állítani, vissza kell rakni a gépet a helyére..oké ezt lustaságnak is fel lehet fogni, de a PS3 pont a kényelméért ilyen kívánatos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák