Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz f27 #16264 üzenetére

    "a minőséget teljesítményt össze hasonlítottuk egy 1Millás normás rendszerrel és alúl maradt minőségben mint hangerőre! :DDD"

    Ekkora baromságot még szerintem senki nem szólt a fórum történetében. Én magam 15 éve zenélek, bő 10 éve foglalkozom házimozival, jópár ismerősömnek van milliós hangcucca, illetve egyik barátomnak az említett Logitech Z-5500-asa van, hallgattam eleget, jómagamnak a PC-mhez egy kis szolíd Logitech Z4-esem van. Azon túlmenően, hogy jól szólnak a Logitech cuccok (mondjuk közel sem mind) én 10 darab Logitech Z-5500-at is adnék egy jobb H/K vagy Yamaha erősítőért, megspékelve a megfelelő, hozzájuk karakterisztikában passzoló hangfalakért. Már onnan indul a dolog, hogy a Z-5500 sehol nem tudja lekezelni a HD-hangnormákat, meg sem szólaltatja azokat. Ezt már egy alap, 80-100 eFt-os házimozi erősítő is tudja.

    "Én műszerész vagyok..10évig voltam DJ minden erősítőmet magam terveztem gyártottam le (5Kw) tehát mint minőségileg mint valós tudásilag megtudom állapítani hogy mi mit tud és mit bír!"

    Ez hogy jön ahhoz, hogy hogyan szól az adott rendszer?

    "szóval a döntés egyszerű! Z-5500 nem találj jobbat sem a géptől sem 10X anyi pénzért!"

    Jaj. :W

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák