Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    A minap vásároltam PSN Network Card-ot és feltöltöttem a UK-Store-os wallet-emet némi fontmennyiséggel. Vásároltam pár címet, így pl. a Prince of Persia Classic-ot, a Wolfenstein 3D-t és a Worms-öt.

    Nagyon jó mindhárom! A Prince a klasszikus, Jordan Mechner-féle 1989-es játék felújított, újraírt, 1080p-s verziója. Gyönyörűen megcsinált remake, a pályák 100%-ban ugyanazok, ugyanúgy 1 óra áll rendelkezésre a 12 pályára, mint az eredeti játékban, csak modern köntösbe, új textúrákba öltöztették, mint ahogy a karaktereket is. Kicsit pörgősebb is lett. Mindössze Ł7.99-ba került, szerintem nagyon megér ennyit.

    A Wolfenstein 3D viszont nem remake, az 100%-ban megegyezik az 1992-es klasszikussal (csak a menüt gyúrták át kicsit), még a zenék és hangok is teljesen ugyanazok. Rengeteget nyomtam a '90-es évek elején/közepén (és azóta is) ezt a játékot, úgyhogy hihetetlen nosztalgiával töltött el 50"-on játszani ezzel a mindössze 256 színt tudó játékkal. Amúgy elmondanám, hogy még Trophy-kat is pakoltak bele. :D Külön érdekesség, hogy míg PC-n valami 1 MB volt a játék, addig itt kb. 45 MB volt a letöltési méret. Kemény Ł3.99 volt az ára.

    A Worms-öt meg szerintem senkinek nem kell bemutatni. Gyönyörű grafika, kiválóan szórakoztató játék, Single player (Challenge) és multiplayer opcióval, szintén Trophy-kkal kiegészítve. Szintén Ł7.99-et kértek érte.

    Szóval jól működik a PSN Network Card, megbízható, megkíméli magát az ember a bankkártyás-mizériától és nem is kell sokat pluszban fizetni a címértéken felül.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák