Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djg

    aktív tag

    válasz olbaidhun #15666 üzenetére

    "Egy igazi konzol sohasem lesz összehasonlítható, átlag pc-vel, egyetlen hardver eleme sem, ugyanis teljesen más elven épül fel az egész."
    Más hardverekből épül fel, de mivel vannak közös funkcióik más konzolokkal és a PC-vel, (játékok, böngészés, videólejátszás, stb) ezért annál fogva összehasonlítható.
    Összehasonlítható input eszközeivel is (szokták mondani, hogy kontrollerrel mennyivel jobb játszani bizonyos játékokat, míg pl. stratégiát, fps-t szerintem bill + egérrel jobb), hordozhatóság szempontjából is összehasonlítható és még nagyon sok szempont alapján. És hát igen, grafika szempontjából is összehasonlítható, ez az érzékenyebb téma, ahogy látom. Itt zárójelbe megjegyezném, hogy talán pont azért, mert aki már drága pénzen megvette talán nehezére esik elismerni, hogy gyengül és minden egyes olyan állítást, ami azt mondja, hogy gyenge, személyes támadásnak érez, illetve rosszul esik neki és ilyenkor jönnek ezek a dolgok, hogy "de távolról nem is látszik", stb. Persze akinek nem inge... Jelzem én is ilyen tulaj lettem. Zárójel bezárva.

    Egyébként mindenki tudja, hogy PC-n még drágább a látvány!

    "Ha azt vesszük, erre a konzolra is készültek szép számban igazi csemegék..."
    Pont ezek miatt vettem én is.

    "Szerintem feláldozzák azt a 1080p-t a "játszhatóság" oltárán, pl folyamatosabb kép stb..."
    Igen, ez szerintem is így van, fent meg is jegyeztem.

Új hozzászólás Aktív témák