Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    Sziasztok!

    Először is bocs a kérdésért, nincs PS3-mam, egy barátom viszont elakadt.
    Idézném;

    "Megvettem a gépet, azonnal beállítottam rajta a netet és regisztráltam is. Naiv módon saját lakcímemre regisztráltam. Kedvesen fel is tüntették ott, hogy ezt később nem lehet megváltoztatni. Sejtenem kellett volna, hogy valami "szemétség" áll a dolog mögött... Na mindegy.
    A regisztrációról jött visszaigazolás e-mailben. Ahogy lenni szokott, ott állt az e-mailben, hogy ha nem te vagy az aki regisztrált, kérlek írj erre a címre. Gondoltam tökéletes megoldás, írok nekik, hogy töröljék ki a regisztrációt. Jött a válasz, hogy köszi, hogy szóltál, 48 órán belül kitöröljük a regisztrációt!
    Vártam 3-4 napot és gondoltam, ha visszaállítom a PS3-mat a gyári állapotára (van rá a menüben egy külön opció), akkor újra megjelenik a kis opció, hogy regisztrálhatok a Playstation Store-ba! De persze nem így lett. Nem változott semmi. Ha rámegyek a Playstation Store-ra egyből azt hozza fel, hogy ebben a régióban ez nem elérhető."

    Tudtok segíteni?

    Köszi előre is.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák