Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    válasz DM-Fan #14814 üzenetére

    "Azt hittem ezt már múltkor letárgyaltuk..."

    Legutóbb elmondtad, hogy próbáljam ki a ps3-at aztán formáljak véleményt. Megtettem.Ezt a platformot is (mint korábban PS1-2, xbox, psp, megadrive, nintendók, mastersystem, C64, stb,stb) szeretem és megtaláltam a kedvenceimet, mert a játékélmény izgat.

    Veled nehéz "tárgyalni", kicsit olyan érzésem van megint, a gondolataiddal kapcsolatban, mint az egyirányú utcába tévedő embenél, aki végig ordítozik a forgalomra..

    Természetesen vannak jó játékok ps-en és az fps műfajban is jeleskednek a konzolok már jó ideje, de ahogy fejtegettem lentebbi tapasztalataimnál is (íme egy másik példa): végigvittem még ps2-n annó azt a fránya BLACK-et (3x), jelzem benne van a top10-ben, mai napig, azonban ahogy egy kolléga is fogalmazott:
    "lehet jól játszani a joyyal, de soha nem lesz olyan,mint egér+bill"

    Mint igazi multis Mókus, mi lenne a véleményed arról, ha összekerülne egy DM multi (mert konkrétan erről beszéltél) meccsbe; pc és konzol játékos a saját platformjával?
    Ídézet DM-FAN:
    "semmivel nem ad kevesebb élményt a konzolos multi FPS játék sem,
    csak más, esetleg picit lassabb (ez sem feltétlen igaz), de nagyon is élvezhető."
    Mond mégis mennyire élveznéd, szeretnéd a játékot? Kb hidegzuhanyt kapnál minden alkalommal amikor
    "head-shot-nál a jobb fülét lőtted el a karakternek, vagy a bal szemét"
    Elmondaná neked egy remegő kezű újonc, melyik testrészed lőtte el először, és másodszor, stb..

    Egyszerűen nem tetszik a lekezelő stílusod (amit másokkal szemben is tanúsítasz!) és nem vagyunk kíváncsiak többen sem a szakmai véleményedre a GPU "szűk keresztmetszetéről". Szívesebben játszunk, nagy felbontású és/vagy szép játékokkal ps3-on (is). Bizakodunk a hardvereink tartalékaiban és a programozókban (legalábbis akik igazán magas szinten végzik a munkájukat), még egy ideig. Ülj csak az 50" tv-d előtt és örülj, h nőtt elég ujjad a joy-hoz, gondolj néha arra is, hogy miért is jó neked mindenkivel, mindig vitatkozni]?!

    na megyek tusolok, aztán végiglövöm joyyal az uncharted2 végét. :DDD

    [ Módosította: bwoay ]

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák