Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ProEvo

    csendes tag

    válasz kelzsoca #14689 üzenetére

    Szia kelzsoca!

    Őket hívtam pénteken és mondtam nekik, hogy sárga ledes, azt mondták telefonban, hogy akkor is 16.500 Ft a méltányossági javítás. Csak ne legyen három évnél régebbi a vásárlás és legyen Sony garanciajegy hozzá és sértetlen matrica! Na ez mind meg van 2007.októberbe vettem és Sony garancia van hozzá és a garanciamatrica is sértetlen, még sose volt bontva! Azt mondták akkor így jó, olyan 15 nap körülig szokott kint lenni általában.
    Azt mondta az alak, hogy javítás után fél év garanciát adnak rá és cserélik a komplett burkolatot is! (bár valaki csak azt mondta, hogy a felső burkolatot cserélik, az alsót nem)
    Gondolom ez azt jelenti, hogy most elküldik, mondjuk pl. április 20-án visszajön és akkor onnantól azaz október 20-ig garanciális!
    Csak arra lennék kíváncsi, hogy az a fél év, ha pl. alaplapot cserélnek, akkor a fél év csak alaplapra vonatkozik vagy az egész gépre?
    Ha mondjuk pl. 4 hónap múlva meg az olvasó feje sz*rna be, akkor azt megcsinálnák garanciálisan akkor?(mert még benne van a fél évbe) Vagy megint fizetni kell? Mert a fél év pl. az én esetembe csak a sárga ledes hibára vonatkozna!
    Hétvégén zárva vannak, így nem tudom megkérdezni, na mindegy, holnap majd személyesen kiderül!

    Azért kösz a választ kelzsoca, olvastam, hogy Neked HDMI-s gondod volt és, hogy csak 2 hónapos volta géped, úgyhogy Nálad biztos nem beszéltek erről a plusz fél év garanciáról, hisz a Te esetedbe felesleges, mert alapba Neked van még rá az 1 évből kb. 10 hónapod!

    Remélem, azért kompletten átnéznek mindent és nem kell majd ide-oda küldözgetni!
    Elég lesz, azt a 3 hetet kivárni...

Új hozzászólás Aktív témák