Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelzsoca

    félisten

    válasz Edgeri #14583 üzenetére

    Lábassal letakarni nem tudod, nem harap, viszont ha rajzolsz egy autót neki 2d-ben, ő lerajzolja, majd ez a rajz átváltozik 3d-re és az autóval el tudod ütni, ez végülis fáj neki, illetve a másik volt hogy én is ideges voltam, mert nem ment egy feladat, és jól felrugdostam ;]

    Minden mozdulatra figyel és reagál. 15 nap van, és ezen belül 4 feladat, tehát összesen kötelező 60 feladatot kell megcsinálni a pet programban, de ezeken kívül is még számtalan lehetőség van szórakozni vele, például meg kell tanítani énekelni, ami úgy néz ki hogy vagy te énekelsz vagy tolsz neki valami számot, mondjuk egy telefonról.
    Ilyenkor a kártyát le kell tenni a földre, az lesz a hangszóró (vagy magnó inkább) ezen keresztül hallgatja a zenét, 5 mp-t tud megjegyezni egyébként.
    Nálam szépen vissza lálázta: Inna - Hot, illetve Lisa Pure - Rain Falls számát :)

    És még lehetne sorolni mi mindent tud, vagy lehet vele csinálni, sajnos a videokon nem jön át úgy a dolog mint ahogy kéne, ezért én is féltem tőle, de úgy voltam maximum eladom, ha annyira hülyeség a játék, de aztán élőben, hatalmas élményt ad :)

    (#14584) BaliJack

    Asszonynak szerintem biztosan tetszeni fog, lehet majd a géphez sem enged oda ;]

    (#14582) EmThor

    Mi ez valami felmérés, már többen is kérdezték :))
    Én be vagyok regisztrálva, nem rossz kis oldal.

    [ Szerkesztve ]

    https://vertigostore.eu

Új hozzászólás Aktív témák