Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz f27 #14294 üzenetére

    Megnézném, hogy hol kapod meg 1 eFt-ért azt a kalóz PS3 játékot. Maga a BD nyersanyag, amire kiírnák (már ha működne egyáltalán a PS3 lemezek másolása) is többszörösébe kerül jelenleg. Egyszerűen nem érné meg anyagilag sem warezolni vele. Ahogy szasanyi írta, ez nem egy szar DVD-DL, amit 300 Ft-ból megkapsz és mindenki tudja írni otthon. Mire meg lemegy az írható BD ára elfogadható szintre, addigra meg hol lesz már a PS3? Sehol.

    Nehogy azt mondd már, hogy a Sony nem tudja kiszűrni, hogy ráintegrált valami kókler egy plusz chip-et a nyáklapra! Ne röhögtess! Ha már láttak egy ilyen példányt a Sony-s srácok, akkor seperc alatt írnak neked egy scrip-et, ami kiolvassa ezt a chip-et. Beleintegrálják a Sing-In process-be, hogy ellenőrizze a feljelentkezéskor a chip meglétét. Ha jön az adat a gépedbe forrasztott chip-ről, már bannol is és IP alapján még meg is talál. Nem nagy móka, egy valamirevaló haladó programozó megcsinálja neked, nemhogy egy profi. De igazából ezt sem kell megtennie a Sony-nak, mert ezen chip-eket szoftveresen is implementálnia kell a törést végzőnek, amihez buherált firmware kell, amivel meg ugye sose fogsz bejutni a PSN-be.

    Buherálja az a PS3-mát akinek két anyja van, aztán meg izguljon rajta, hogy mikor bannolják végleg az account-ját, illetve mikor kopogtat nála valaki. Arról nem is beszélve, hogy kitudja milyen technikai zűröket okozhat a gépben az idegen chip. Ez azért nem PS2 már.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák