Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz benecz #10470 üzenetére

    A merevlemezt nem annyira játékok felmásolására használja az ember, mivel azok többsége (sajnos) nem nagyon telepít HDD-re semmit (vagy csak minimális mennyiséget), ezáltal is az olvasófej van jobban kitéve az igénybevételnek.
    Ez alól az képez kivételt, ha mondjuk nem Blu-Ray-en veszed meg a játékot, hanem a PS Store-ból töltöd le. Ekkor valóban több helyre van szükség a vinyón. Szüksége lehet helyre akkor is, ha DLC-ket (DownLoadable Content = letölthető tartalom, pl. mission pack, map pack) vásárolsz a Store-ból a lemezen meglévő játékaidhoz, mert ugye azok a vinyóról fognak futni.

    Ettől függetlenül én nem ezért bővítettem nagyobbra a winchester-t, hanem azért, mert arra másolom fel az általam hallgatott zenéket, mivel a PS3 össze van kötve az erősítőmmel és ezáltal a hangfalaimmal. Rajta van az összes zene, amit aktívan hallgatok, így nem kell magukat a CD-ket cserélgetnem a lejátszóban, hanem benyomom a PS3-at, kiválasztom a TV-n, hogy mi szóljon és hajrá. Ezen felül egy-két HD-filmet is tartok a vinyón, de az annyira nem jellemző, mert WiFi-n keresztül szoktam azokat lejátszani, ugyanis PC-ről megosztva azokat ez is lehetséges.
    Amúgy a vinyón tárolhatsz fotókat is, korrekt fotóalbum alkalmazás van már a PS3 saját oprendszerére is.
    Akkor is hasznos a nagy vinyó, ha sok demót próbálsz ki, vagy HD-trailer-eket töltesz a Store-ból, ezek amúgy is ingyenesek.

    Lehet rá Linux-ot húzni, így gyakorlatilag bármit telepíthetsz rá, ami Linux alatt fut. Teljesértékű PC sosem lesz belőle, de lehet növelni a funkcionalitását ezáltal.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák