Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Ismét egyedit alkotott a Sharp

    ma Minimalista dizájn és komoly felső kategóriás specifikáció jellemzi az Aquos R9-et, az Aquos wish4 pedig belépő szinten hozza a stílust. Ráadásul mindkét modell strapaminősítésű.

Új hozzászólás Aktív témák

  • smrtprjcts

    csendes tag

    válasz Parci #7026 üzenetére

    1. Az app legyen nyílt, legyen garantálva, hogy abból van fordítva.
    Garantálni nem lehet ráadásul sok munka van benne és egy nyilvános forrással pont a lényeget dobnám ki az ablakon. Ha elérhető és módosítható bárkinek, akkor miért is támogatná a fennmaradását bárki is. Ne kergessünk hamis illúziókat, ha lett volna hajlandóság erre, akkor korábban is tudott volna működni nyilvánosan, közösségi megoldásként, de ez láthatóan nem történt meg, pedig volt rá nem kevés idő (sőt igéret is).
    2. Az app első pillanattól kezdve nem hivatalosként szerepel mindenhol. Nem adja ki másnak magát. Playen még a címben is ki is van hangsúlyozva. A Google elvárásainak megfelel, de kiegészíthető appban extra figyelmeztetéssel is akár.
    3. Teljesen jogos kérés. Nem csináltam tudtommal ilyen funkciót, mivel igyekeztem figyelni ezekre, de jelezzétek ha van és módosítok.
    4. Oké, ki tudom szedni a reklámokat. Nem gond, sosem volt az.
    5. A fizetos funkciónál jelezze, hogy nem a ti Prémium-otok dolog meglepne ha valakinek ez eddig nem lett volna egyértelmű, szintén nem probléma. Lehet ezt is módosítani.

    Privátot nem olvasok. Emailben megtalál aki szeretne

Új hozzászólás Aktív témák