Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bjørgersson

    félisten

    A játék rendezője, Sefton Hill megerősítette, miszerint ez lesz az Arkham sorozat befejező epizódja, melyben végre vezethetjük a Batmobilt is. A története egy évvel az Arkham City eseményeit követően játszódik, Gotham egy új területén, ahol szinte az összes rossz fiú felbukkan majd. A főellenfél ezúttal Scarecrow lesz, aki megpróbálja egyesíteni a gonosztevőket Batman elpusztítása érdekében.

    A játék 2015. június 2-án érkezik, a tehetősebbek pedig két gyűjtői változatot is megvásárolhatnak. A Limited Edition és a Batmobile Edition tartalmazni fog egy fémtokot, egy 80 oldalas művészeti könyvet, egy képregényt, valamint különböző skin-pakkokat is. A legnagyobb különbség azonban, hogy míg előbbi mellé egy szobrot, addig az utóbbihoz egy átalakulni is képes Batmobile-t csomagolnak.
    A gyűjtői változatok elég komoly árcédulát kaptak, ugyanis a szobort tartalmazó csomag 120 euróba, a járművet tartalmazó pakk pedig 200 euróba fog kerülni.

    Official Batman: Arkham Knight Announce Trailer - "Father to Son"

    [ Szerkesztve ]

    As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

Új hozzászólás Aktív témák