Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szala86

    aktív tag

    Mobilaréna teszt: Mobilaréna
    Külföldi tesztek: Phonearena, Gsmarena
    Magyar felhasználói kézikönyv: Kézikönyv

    Legfőbb jellemzők:

    Szín:
    fekete, fehér

    Processzor:
    2.26GHz Quad core Snapdragon 800 (MSM8974)

    Kijelző:
    1920x1080 Full HD IPS kijelző, 5.2"

    Memória (RAM):
    2GB LPDDR3 800MHz

    Belső memória:
    16GB, 32GB

    Hálózat:
    CDMA (1x / EVDO Rev.A),
    2G (GSM / EDGE),
    3G (HSPA+42Mbps / HSPA+21Mbps),
    LTE (SVLTE, CSFB, CA, VoLTE, RCS, MIMO)

    Méretek:
    138.5 (magas) x 70.9 (széles) x 8.9 (vastag)

    Akkumulátor:
    3000 mAh-s nem eltávolítható Li-Polymer

    Hang:
    24bit x 192kHz Hi-Fi Sound, Wolfson WM5110-es DAC

    Kamera:
    13MP OIS (optikai képstabilizátor),
    8x-os digitális zoom,
    Zafír kristály üveg lencse,
    Full HD 60fps felvétel/lejátszás

    Telefonon kívül a doboz tartalmazza még:
    - a töltőfejt;
    - az adatkábelt;
    - a fülest (QuadBeat 2);
    - a felhasználói útmutatót;

    Fontos, hogy rögtön a kezdet kezdetén tisztázzuk ezt a kényes kérdést. A garancia a készülék gyári állapotára vonatkozik. Amennyiben vissza szeretnék vinni a készüléket a szolgáltatóhoz, fontos visszaállítani mindent az eredeti állapotba (Root jogosultság, Recovery, ROM, stb.).
    A rootolás, akár a gyári rom rootolása is garanciavesztéssel jár abban az esetben, ha valaki így viszi vissza a készüléket! A custom romok, custom recovery-k, használata szintén! Fokozottan ügyeljünk arra, hogy az ilyen készülék ne kerüljön vissza a szervizekbe, mert a szolgáltató bevizsgálás után esetleg befoltozhatja a
    meglévő biztonsági réseket, ami esetünkben azt jelenti, hogy lőttek a módosítási lehetőségeknek. Ezen tulajdonságok tehát visszaállíthatóak gyári állapotukra, és amennyiben ez megtörténik a szervizbe küldés előtt, a garancia is megmarad.

    - Recsegő hátlap:
    A hátlapon a gombok környékén, egyes daraboknál recsegő, huppogó hangot adhat ki a telefon, nyomkodásra, tekergetésre. Funkcióját ettől még a telefon teljes mértékben betölti, de egyesek számára zavaró lehet. Mivel a mindennapi használatot nem befolyásolja, így a szolgáltató és az LG szerviz csak javítja, nem cseréli a készüléket.

    - Nem működő ébresztés:
    Egy-két embernél jelentkezett a probléma, hogy nem ébresztett a telefon, vagy éppen beragadt a szundi funkció. Ha a használat során te is észreveszed ezt a problémát, egyszerűen cseréld le az Ébresztő alkalmazást, pl. erre.

    - Nem csatlakozik a mobilnetre:
    Gyakori a 10a-s szofverrel ellátott készülékeknél, hogy hosszabb Wifihasználat után, nem lehet mobilnethez csatlakozni, csak a telefon újraindítása vagy repülőmódba váltása után. A megoldás a 10e-s szoftver, amiben már javították ezt a hibát.

    - Belső memória:
    Hivatalosan az LG Magyarország egyelőre csak a 16GB-os telefonokat árusítja. Ezt a verziót találhatod meg a szolgáltatóknál is. 32GB-osat csak GSM boltokból tudsz rendelni/vásárolni, melyeket más régióknak szántak. A 16GB ROM-ból első indítás után ~10,6GB szabad. Ez tovább növelhető a gyári alkalmazások/bloatware-ek törlésével.
    Az előzőhöz kapcsolódóan, a telefon támogatja az USB OTG szabványt, így egy megfelelő kábel segítségével csatlakoztathatsz pendrive-ot a telefonhoz. [link]

    - Meenova memóriakártya-olvasó:
    Kis kártyaolvasó, MicroUSB csatlakozóval. Bele lehet tenni akár 64GB-os MicroSDXC kártyát is (tesztelve, működik). Kényelmesebb, mint egy pendrive csatlakoztatása, mert itt nincsenek mindenfelé lógó kábelek, csak ez a kis négyzetes olvasó áll ki a telefonból. Itt érheted el a hivatalos weboldalát. [link]

    - Glass-M képernyővédő:
    Bár a telefon képernyőjét GorillaGlass 2-el védik a behatásoktól, fő a biztonság elven, lehet egy ilyen pluszt felrakni a telefonra. A Glass-M „fóliák” szintén GorillaGlass-ból készülnek, így a karcolódásokat akár el is felejthetjük. Az ára kissé borsos, de megéri. Glass-M

    - Tokok:
    Rengetegféle és fajta védőtokot lehet találni erre a készülékre az ebay-en, Amazon-on. A Ringke (Rearth) Slim-et nem szabad megvásárolni, mert nem passzol a készülékre. Nem elég mély a tok. Én személy szerin hármat ajánlanék, ami viszont passzol rá és szerintem a legjobbak.És jó pár színben kapható mindegyik.
    1 - NillKin Quick Window Leírás Video
    2 - Nillkin Premium Matte Hard Cover Case Video
    3 - Spigen Slim Armor Video

    - A hard reset nem más, mint a telefon gyári beállításának visszaállítása, azaz a telefont visszaállítja arra az állapotra, mint amikor a dobozból kivettük és először bekapcsoltuk. Ez azt jelenti, hogy minden amit azután másoltunk, telepítettünk, mentettünk a telefonra, az el fog veszni, úgy hogy ajánlott lementeni mindent, amire szükségünk lenne a telefonról. Ezt a G2-nél kétféle képpen lehet megtenni.
    - 1: Beállítások-->Általános-->Biztonsági mentés és visszaállítás-->Gyári adatok visszaállítása-->Telefon alapbeállításainak visszaállítása.
    - 2: Kapcsold ki a telefont és húzd ki az usb kábelt a telefonból. Nyomd hosszan a hangerő le és a bekapcs gombot és amikor megjelenik az lg logó, akkor engedd el a gombokat, majd gyorsan nyomd őket újra egész addig, amíg megjelenik a "Factory hard reset" képernyő(1-kép). Ha bejött, akkor nyomd meg a bekapcs gombot, ekkor megkérdi hogy biztos folytatni szeretnéd-e(2-kép)? Ha igen, akkor nyomd meg még egyszer a bekapcs gombot és várd meg míg a telefon újraindul(3-4-kép).

    A rootolás a telefon rendszere felett szerzett rendszergazdai jogosultság. Ha már a kérdés egyáltalán felvetésre került, egészen biztos nincs rá szükséged. Fontos tudni, hogy nem a telefont rootoljuk, hanem a rajta futó szoftvert, tehát a hardverben nem okoz semmiféle módosítást.

    Az Android dobogó szíve a Linux kernel, melyből ebbe a készülékbe a 3.4.0-s fõverzió került. Ez az a programrész, ami közvetlen kapcsolatot jelent a Dalvik virtuális gép és az alacsony szintű FW között. Többnyire minden utasítást ő dolgoz fel, kivéve akkor, ha natív kódban a processzort vesszük célba valamivel. Elenyészően kevés azon programok száma, amik ki tudnák kerülni.

    Egyrészt egy virtuális gép, másrészt az Android programkódját gyakran keresztelik át Dalvik Java-ra, megkülönböztetve ezzel a Sun-féle korábbi Java class-októl. A Dalvik verem alapú virtuális gép, eltérően az "őseitől". Ebből adódóan elég egyedi kódfeldolgozása van, ami azt a sajnálatos vonzatot hozza magával, hogy az android stabilitása feláldozza a sebességet és a rendszer gyakran nem olyan "szmúsz" mint a
    vetélytársak. Különböző trükkökkel igyekeznek a Google mérnökei persze a futási gráfokat optimalizálni, több-kevesebb sikerrel.

    A szoftverfrissítéshez nem kell rootolni a telefont!!!
    Az hogy jelenleg milyen szoftver fut a telefonon, az alábbi helyen nézhetjük meg: Beállítások--> Általános--> A telefonról--> Szoftver adatok--> Szoftver verzió.
    - Töltsd le a három belinkelt fájlt. [link] [link] [link];
    - Töltsd le a számodra megfelelő „*.KDZ” fájlt erről az oldalról: [link], vagy pedig erről: [link] (a UK, és Europe Open a számunka megfelelő); Illetve azt is figyelembe kell venni, hogy 32 vagy 16gb-os a készülékünk. Ha 32gb-os akkor általában a DEU előtaggal ellátott kdz a jó, ha pedig 16gb-os akkor a 6DE előtaggal ellátott kdz a megfelelő. Továbbá a szolgáltató függő telefonokra, ugyan úgy feltehetők a szoftverek, mint a függetlenekre.
    - Kapcsold ki a telefont;
    - Telepítsd a letöltött
    LGUnitedMobileDriver_S4981MAN38AP22_ML_WHQL_Ver_3.8.1.exe-t;
    - Nyomd a „hangerő fel” gombot, közben csatlakoztasd az USB-kábelt, ekkor bejön a Download mode;
    - Csomagold ki a „FlashTool.1.0.54.zip” fájlt és indítsd el a „Windows Enabler.exe”-t;
    - A tálcán az óra mellett megjelenik egy ikon(1), kattints rá bal egér gombbal és megjelenik rajta egy "ON"(2) felirat;

    - Indítsd el az "UpTestEX.exe”-t;
    - A bal felső sarokban válaszd ki "Select Type = 3GQCT"(1)

    - A jobb felső sarokban pedig a "PhoneMode = DIAG"(2) módot;
    - Válaszd ki a „*.KDZ”(3) kiterjesztésű fájl-t amit letöltöttél;

    - A jobb oldalon lent válaszd ki a "Normal web upgrade test"(4) ablakot és kattints rá;

    - Megjelenik egy másik ablak, ahol az "Upgrade start"(5) gombra kattints;

    - Elindul a program és megjelenik egy új ablak, ahol a telefon "gyártása?" és a telepítés "nyelve" közül lehet választani.Először nyomjunk egy "Clear phone Software update Registry"(6) gombot, majd az országnál(Country) válaszd a "different country"-t(7) és a nyelv(Language) választásnál pedig a "Hungarian(Magyar)"(8) nyelvet. Ha ez megvan, nyomj egy "OK"(9) gombot, hogy elinduljon a
    frissítés;

    - Várd meg, míg végig ér - ezt látni fogod a telefonon is, és a gépen is. A telefon hamarabb fog újraindulni, közben a gép még dolgozik. Ha kész, akkor zárd be a programot és élvezd a frissítést.

    Kétféle képpen lehet rootolni a G2-t.
    - Ennek a folyamatnak az elvégzése garanciavesztéssel jár!!!
    - 1: Töltsd le ezt a fájlt és csomagold ki egy mappába: [link];
    - Kapcsold be a telefonon az „USB Hibakeresést" a fejlesztői mód menüben („Az Android rendszeren alaphelyzetben rejtve van a fejlesztői mód).
    Ahhoz hogy ezt elérjük, az alábbi lépések szükségesek: lépjünk a Beállítások-->általános-->a telefonról-->Szoftver adatok-->cikkszám-hoz. Érintsük meg pontosan hétszer ezt a sort, ami azonnal jelezni fogja, hogy mostantól fejlesztők vagyunk. Egy szinttel visszalépve már látható az új menü;
    - Csatlakoztassuk a telefont a számítógéphez és válasszuk a telefon töltése funkciót;
    - Kattints kétszer a "root.bat" fájl-ra, ekkor elindul a program. Meg fog jelenni egy "A folytatáshoz nyomj meg egy billentyűt" felirat;

    - Tehát ha nyomunk egy gombot, akkor elindul és megjelenik egy angol nyelvű szöveg, ami azt tartalmazza, hogy csatlakoztasd le a telefont, kapcsold ki az "USB Hibakeresést", majd kapcsold vissza, nyomj egy OK-t, dugd vissza az USB-kábelt;
    - Várd meg amíg újra csatlakozik a számítógéphez, majd nyomj egy tetszőleges billentyűt megint;

    - Most figyelmeztet, hogy mivel jár a rootolás, és hogy még abbahagyhatod;
    - De ha folytatni akarjuk, akkor nyomjunk meg egy billentyűt;

    - Ekkor továbbfut a program, elkezdi a rootolást és telepíti az SU programot;
    - Ha megállna akkor nézzünk rá a telefonra és fogadjuk el a google biztonsági kérését;
    - Ha végzett akkor egy "Done" és egy "A folytatáshoz nyomj meg egy billentyűt" felirat fogad az ablak alján;

    - Nyomjunk meg egy billentyűt és autómatikusan bezárja a programot;
    - Ha mindent befejezett és sikerült akkor megjelenik a "Superuser" ikon az alkalmazásokban;

    - Video: ROOT

    - 2: Telepítünk egy TWRP-t, majd a TWRP-n belül a reboot menübe lépve, mielőtt újra indítaná a telefont, felajánlja, hogy rootolja-e. Ha igent nyomunk akkor már rootolja is a telefont és fel is telepíti az SU programot;

    HA VALAMIÉRT NEM FUTNA LE A ROOT FOLYAMAT AKKOR ELLENŐRIZZÉTEK A VÍRUSÍRTÓT ÉS KAPCSOLJÁTOK KI A DEFENSE-T MERT EZEK BLOKKOLHATJÁK A FOLYAMATOT!

    - Természetesen visszaállítható a rootolás. Ehhez nem kell mást tenni, mint újra flash-elni a telefont a fent leírt módon.
    - Majd egy hard resetet nyomni.
    - Ellenőrzéshez, pedig tegyük a telefont download módba és bal alul egy "UNROOTED" feliratnak kell megjelennie.

    - Video: UNROOT

    - Töltsük le ezt a két fájlt: TWRP, Driver;
    - Telepítsük a drivert, ha még nincs fent;
    - Kapcsoljuk be az USB hibakeresést, és csatlakoztassuk a számítógépre a telefont;
    - A telefonon válaszzuk a telefon töltése funkciót;
    - Csomagoljuk ki a recovery_twrp.rar fájlt, majd a recovery_twrp mappában lévő recovery.bat fájlt indítsuk el;

    - A megjelenő ablakban ellenőrzi, hogy a hibakeresés be van e kapcsolva és a telefon csatlakoztatva van e a pc-hez. Ha igen, akkor nyomjunk egy gombot a folytatáshoz;

    - Következő oldalon válasszuk ki a telefon verzióját. A hazánkban kapható telefonokhoz az internationalt(2) kell választani, majd nyomni egy entert;

    - Elkezdődik a recovery telepítése és ha végzett megkérdezi, hogy újraindítsa e a telefont a már feltelepített recoverybe;

    - Video: TWRP

    - Nyomd hosszan a hangerő le és a bekapcs gombot és amikor megjelenik az lg logó, akkor engedd el a gombokat, majd gyorsan nyomd őket újra egész addig, amíg megjelenik a "Factory hard reset" képernyő;
    - Nem kell megijedni hogy a hard reset képernyő jelent meg, ha kétszer megnyomod a bekapcs gombot, akkor nem csinál hard resetet, hanem belép a TWRP-be;
    - Ha ezt a programot letöltöd, akkor rendszeren belül újra tudod indítani a telefont Recovery módban;

    Előfeltétel: ROOT
    - Töltsd le ezt a fájlt és csomagold ki egy mappába: CWM;
    - Kapcsold ki- és be az „USB Hibakeresés”-t;
    - Csatlakoztassuk a telefont és válaszzuk a telefon töltése funkciót;
    - Indítsd el a „flash-recovery.bat”-ot;
    - Amikor megáll, nyomj egy tetszőleges billentyűt.

    - Nyomd a hangerõ le + Bekapcsoló gombot, amíg a bejön az LG-logó;
    - Engedd fel a gombokat, majd nyomd le õket ismét, amíg be nem lép a CWM-Recovery-be.
    - Ha ezt a programot letöltöd, akkor rendszeren belül újra tudod indítani a telefont Recovery módban;

    Mentés:
    - Lépjünk be a recoverybe;
    - Ha már sikerült belépi a recoverybe akkor válasszuk a Backup menüt;
    - pipáljuk ki az összes partíciót: Boot;Chace;Data;Recovery;System és EFS ha estleg elmászna az IMEI számunk, akkor ezzel lehet esélyünk visszaállítani;
    - Swipe to Back Up, majd megvárjuk míg végez. Ne ijedjünk meg, ha közben a kijelző elsötétedik, mert kikapcsolhat, de bármelyik gombbal felébreszthető közben a telefon;
    - Reboot System;
    - Telefont csatlakoztassuk a PC-hez, majd másoljuk ki a telefon belső tárhelyéről a TWRP mappát, akár több helyre is, csak meglegyen a biztonság kedvéért.

    Visszaállítás:
    - Ha gond lenne és letégláznánk a telefont, akkor vissza rakjuk a gyári romot(Fenti flash-el);
    - Újra feltesszük a TWRP-t;
    - visszamásoljuk a TWRP mappát a belső tárhelyre;
    - belépünk a recoverybe;
    - Restore menüben kiválasszuk a mentést és visszaállítjuk;

    Az EFS partícióhoz csak akkor nyúljunk visszaállításnál, ha tényleg baj van IMEI számmal, de igen ritkán mászik el az IMEI!

    FONTOS:
    Mielõtt teljesen letörlöd a már belakott rendszeredet, készíts róla egy backup-ot Recovery-bõl(menetét lásd fenljebb). Ez a belső memória kivételével mindent lement.

    ROM telepítés:
    - Másold fel a letöltött „*.zip” kiterjesztésű ROM-ot, a telefon gyökérkönyvtárába;
    - Indítsd el a telefont Recovery módban (lásd feljebb);
    - Wipe data / factory reset;
    - Wipe cache;
    - Wipe Dalvik-cache (az Advanced menüben találod);
    - Install menü, majd a letöltött ROM kiválasztása;
    - Türelmes várakozás a telepítés végéig, telepítés után a „Gapps” telepítése, vagy a telefon újraindítása, ahogy azt a forrásban meghatározták.

    FONTOS:
    Mielõtt teljesen letörlöd a már belakott rendszeredet, készíts róla egy backup-ot Recovery-bõl(menetét lásd fenljebb). Ez a belső memória kivételével mindent lement.

    ROM telepítés:
    - Másold fel a letöltött „*.zip” kiterjesztésű ROM-ot, a telefon gyökérkönyvtárába;
    - Indítsd el a telefont Recovery módban (lásd feljebb);
    - Wipe menü;
    - Wipe Advanced, majd azon belül válasszuk ki a cache-t; data-t; Dalvik-ot, és ha kéri a rom készítője akkor a system-et is;
    - alul Swipe-ot elhúzzuk;
    - Ha kész akkor vissza a főmenübe;
    - Install menü, majd a letöltött ROM kiválasztása és telepítése;
    - Türelmes várakozás a telepítés végéig, telepítés után a „Gapps” telepítése, vagy a telefon újraindítása, ahogy azt a rom készítői meghatározták.

    - Fagyasztható és törölhető programok:
    Itt egy lista, az LG G2-n fagyasztható és eltávolítható programokról. Azért ezt csak saját felelősségre csinálja mindenki!!! Ez a lista más verziójú G2-höz való, de 99%-ban megegyezik a d802-vel. Maximum pár programot nem fogsz megtalálni,mert a mienkben nincs. Illetve ha bemegyünk a Beállítások--> Általános--> Alkalmazásokba, akkor itt a letöltve fül alatt lévő összes program eltávolítható.

    - Vezeték nélküli tárolás:
    Az LG G2-vel lehetőség van arra, hogy wifi-vel küldjük és fogadjuk az adatokat a telefon és a számítógép között. Így nem kell állandóan a kábelt dugdosnunk a számítógépbe. Ehhez kapcsoljuk be a wifit, majd menjünk a beállítások-->Hálózatok-->Megosztás és Csatlakozás--> Vezeték nélküli tárolás-hoz és ezt is kapcsoljuk be. Nyissuk meg a windows intézőt, majd fent a keresés melletti címsorba, írjuk be a vezeték nélküli tárolásnál írt ip címet vagy a "\\G2"-őt és a felugró ablakban, írjuk be a felhasználó nevet és a jelszót. Nekem az utóbbi vált be. És mivel sokan használunk Total Commandert, természetesen ott is létre lehet hozni a kapcsolatot, mégpedig úgy, hogy alul a Total Commander parancssorába beírjuk, hogy "cd\\g2" és az egyik oldalon már meg is jelenik a telefonunk. Ha pedig jobb egérgombbal rákattintunk és rámegyünk a hálózati meghajtó csatlakotatására, választunk egy betüjelet és nyomunk egy ok gombot. Ekkor létre hoz egy állandó meghajtót és nem kell mindig beírni a parancssorba az elérését.

    - Video: vezeték nélküli tárolás

    - A navigációs bár és az értesítősáv testreszabása:
    Ennek előfeltétele a telefon Rootolása. Ha ez megvan akkor töltsük le ezt a programot, telepítsük és töltsük le ezt a frameworkot és telepítsük ezt is. Indítsuk el az Xposed telepítő programot, menjünk a keretrendszerre és a Telepítés/Frissítés gombra nyomjunk rá. Ha kész akkor indítsuk újra a telefont. Most indítsuk el újra az Xposed telepítő programot, menjünk a modulok-ra és azon belül tegyünk egy pipát az Xposed LG G2 modul elé és megint indítsuk újra a telefont. Ha újra indult, akkor a playről letöltött G2 Xposed programot elindítva, már úgy alakíthatjuk a navigáció bárt illetve az értesítő sávot, ahogy akarjuk. Ezzel már el is tüntethetjük a navigációs bárt, hogy még nagyobb kijelzőnk legyen, illetve játékoknál se látszódjon és helyette egy rejtett navigáviós bárt telepíthetünk.
    Mégpedig: a gmd hide soft keys programot (video:gmd hide soft keys), vagy én jobban szeretem az LMT Launcher-t, illetve most is ezt használom, mert jobban személyreszabható (video:LMT Launcher).

    Előfordulhat, hogy az úgynevezett plug & pop nem fog működni és hibával leáll. Ez nem más mint az alsó alkalmazás panel ami akkor jelenik meg, ha az usb kábelt vagy a fülest csatlakoztatjuk. Erre is van megoldás, még pedig telepítsük ezt, majd nyissuk meg az xposed telepítő programot és a modulokba pipáljuk ki. Ha meg van akkor indítsuk újra a telefont és már működik is.

    - ROM, kernel és kiegészítők:
    A legtöbb rom, kernel és kiegészítő(mód) a telefonhoz. az XDA Developers oldaláról szerezhető be! Ehhez Jó tudni azt is, hogy milyen a telefonunk modellje, ugyanis több féle is létezik és nem mindegy, hogy pl.: milyen típusú romot, kernelt és egyéb kiegészítőt telepítünk.
    A mi modell számunkat a beállítások--> általános--> A telefonról--> Hardver adatok--> típusszám-nál lehet megnézni.
    Egy pár modding, ami hasznos lehet:

    Hangerő:
    Akinek kevés a gyári hangerő, az ezzel a kis móddal hangosabbá teheti.
    Hangerő
    A módosításhoz kötelező a rootolás. Enélkül neki se álljunk.
    Telepítése:
    1. Root explorer (vagy bármi más fájlkezelővel) keresd meg a :system/etc/snd_soc_msm mappát, azon belül pedig a "snd_soc_msm_Taiko" fájlt;
    2. Csinálj róla egy biztonsági mentést (másold ki akárhová);
    3. Töltsd le a linken található "snd_soc_msm_Taiko.txt" fájlt. (Értelemszerűen a D802 Worldwide kell nekünk.) Innen;
    4. A letöltött fájlt nevezzük át "snd_soc_msm_Taiko"-ra;
    5. Másoljuk be a fent említett mappába és válasszuk a felülírást;
    6. Ha szeretnénk módosítsuk az engedélyeket a következőre: rw~r~~r~~ ;
    7. Restart és lehet tesztelni a hangerőt fülesen és külső hangszórón is;

    Kamera:
    Sokaknak nem tetszik a gyári kamera alkalmazás. Ha valaki jobbá szeretné tenni, az ezzel a móddal megteheti.
    Kamera
    Telepítése:
    1. Természetesen kezdjünk egy biztonsági mentéssel;
    2. Töltsük le a legfrissebb változatot;
    3. Másoljuk fel a telefonra a zip kiterjesztésű fájlt;
    4. Indítsuk újra a telefont recovery módba;
    5. Majd telepítsük a fájlt;
    6. Ha kész akkor restart;

    Telefon modellek:

    - Amerikai AT&T-D800;
    - Amerikai Sprint-LS980;
    - Amerikai T-mobile-D801; (Nem a hazai T-mobile)
    - Verizon-VS980;
    - Latin Amerikai-D805;
    - Kanadai-D803;
    - Koreai-F320K;
    - Nemzetközi-D802; (Hazánkban is ez a típus kapható a szolgáltatóknál)

    Az XDA-n számunkra hasznos topikok:

    G2 General - általános témák, tippek, trükkök;
    G2 Q&A, Help & Troubleshooting - súgó és hibaelhárítás;
    G2 Accessories - kiegészítők;
    G2 Android Development - Android fejlesztés többféle készülékre. Itt lehet a mienkre is;
    G2 Android Development (D802) - A nálunk is kapható készülékre készített gyári és főzött ROM-ok helye;
    G2 Original Android Development - Több modellre is készített romok helye. Itt is lehet a mienkre is;
    G2 Themes and Apps - Témák és alkalmazások;

    Leírást készítette: bigdee888
    Utoljára módosította: szala86
    2014 Január 28.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák