Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • olbaidhun

    őstag

    Weboldal: [ rpcs3.net ]
    Letöltés: [ rpcs3.net/download ]
    Kompatibilitásról: [ rpcs3.net/compatibility ]

    2011-ben már szóba került egyszer a Playstation 3 emuláció. Akkoriban nem lehetett komolyan venni, mert nagyrészt rosszindulatú kártevők voltak mindenhol. Aztán 13-ban beszállt egy Oroszországból származó fejlesztő az RPCS3 projektbe és megszületett a Russian Personal Computer Station 3 emulátor.

    A program állomásai jól nyomonkövethetőek a weblapon és a blogon, de számomra ez a két adat volt a legmegyzőzőbb:

    Fejlesztésről: 2017.03 | 2018.03

    YouTube
    - RPCS3 - The Last of Us now Ingame!
    - RPCS3 - Improvements in Skate 1/2, GoW 3, The Last of Us
    - RPCS3 - God of War, Uncharted, LittleBigPlanet, Gran Turismo, Infam..

    Bele fogtam a tesztelésbe, igaz van ps3 gépem és eredeti játékaim, de érdekel, hogy mit tud a gépparkom kihozni az emulátorból. Vagy fordítva :U

    Addig is köszönöm az építő hsz-eket. :R

    F.A.Q.

    Emmu MICSODA?
    Az emuláció a digitális környezetet célozza. Az eredeti hardver- és szoftvert építi fel újra, egy aktuális, újabb számítógépen. A felhasználó használhatja a modernebb operációs rendszerét, vagy alkalmazásait, miközben az emulált szoftver az eredeti platformon megszokott módon működik.

    Miért kezd el valaki emulátorokat futtatni?
    Van úgy, hogy nem sikerül valamit számítógépen indítani, vagy imád egy programot, pl God of War-t, Gran Turismo-t, viszont amiatt az egy játék miatt nem akar egy plusz eszközt megvásárolni.

    Operációs rendszereket is lehet emulálni?
    Igen. Ha pl apple rendszert használsz, nagy segítség lehet a Wine. Ha erős géppel rendelkezel, Virtuális környezetet is teremthetsz, ezzel elkerülve a felesleges vírusok begyűjtését.

    Akkor ez most egy warez?
    Nem. Azoknak szól, akik a játékot akár még boltban is megvennék, de kéne egy olyan emu, amivel elindítható az a fránya eredeti lemez, ha pl nincs a közelben egy Dreamcast / Sega CD.

    Mivel segíthetem a fórumot?
    Első sorban azzal, ha választasz egy számodra megfelelő platformot / játékot és elindítod. A tapasztalataidat - beállításaidat pedig megosztod, mondjuk egy google doc-ban, lépésenként leírva a tutorial-t, hogy másoknak is örömet okozzon!

    Milyen gépigénye van az emulatoroknak?
    Ez függ az egykori eszköz bonyolultáságától és a szoftvertől is, amit indítani szeretnél. Például egy PS1 - PS2 játék élvezhető futtatásához ma már általában elég a egy i3 + nvidia kártya. De pl egy PS3 emuláláshoz legalább 4 magos Haswell és erős Vulkan kompatibilis vga ajánlott.

    Szóval milyen gépet kell a PS3 játék futtatásához?
    Ezt javasolja a fejlesztő:

    [ Szerkesztve ]

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

Új hozzászólás Aktív témák