Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz laszlo168 #6526 üzenetére

    hát sajnos a mait nem otthon nézem a kábeles HD-n, hanem egy f0s thome IPTV-n, SD-ben. Bámulatos milyen maszat-paca verseny van a képernyőn, gyakorlatilag a statikus autón kívül minden mozog a háttérben, ez még a feliratokat is szőrös pamacsokká mossa...
    Kíváncsi lennék mekkora sávszélességben kapjuk itt a tv adást? Szerintetek meg lehet tudni valahogy mekkora a sávszélesség? Vagy lehet esetleg kérni nagyobbat (esetleg az internet rovására?).

    Egyébként észrevettem egy furcsaságot, ez egy nagyon régi LG plazma és a felső, középső részen, fekete-sötét képen már vannak piros visszamaradó pixelek amik nagyon lassan tűnnek el, sőt nem is teljesen egy világos-sötét váltásnál. Eddig SCARTról ment az IPTV box és feltűnő volt ez a piros pixelezés. Viszont most átraktam végre HDMI/720p-re a boxot és kb.90%-os javulást tapasztaltam ebben a piros pixel visszamaradásban, már alig észlelhető.

    Mi lehet ennek a magyarázata? Az, hogy már HD jelet kap a TV okozhatja?

    norral: zoom3-ban HD-16:9-es jelet??? Ezzel tönkre vágod a végre tökéletes közvetítést... Ha ez az F1 logó beég akkor akár ki is lehet dobni a plazmatv-t, én ugyan bele nem zoomolnák semmi pénzért... De te tudod:) Inkább használj mozi képbeállítást, az visszafogja akontrasztot és a színei is szebbek!

    [ Szerkesztve ]

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák