Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fogash

    tag

    válasz hunspikey #38071 üzenetére

    Ma megnéztem az 50st60 panát az alléeben. Félhomalyos bemutatoterem, ami ugye kedvez a plazmanak, ellentetben a MM bemutatoival.

    A tevenek valoban csodalatos kepe van, mind a upc hd adasaival, mind a kulso forrasrol ratolt adasokkal. Vittem usb-n ff es szines fotokat, avi, mkv es mp4 videokat, szepen vitte mindet, akar csak az mp3 zenet. A teve kepebe az en szintemen nem lehet belekotni. Az elado (oregebb szemuveges) eleg jol kepben volt, szivesen segitett.

    A tv egyeb funkcioi (internet, smart funkciok) mukodnek, de ez a taviranyito a 2-3 evvel ezelotti szinvonalat mutatja, a samu meg az lg ebben elobbre jarnak.

    Samu plazma ol csak egy hdready peldanyt lattam, ami az altalam hozott anyagokkal "egesz jol" boldogult. Mindenkepp megvarom, mig ps51f550 megjelenik. Ha annak a kepeben kivetni valot talalok, akkor biztos az st60, a smart gyengesegei ellenere is. Majd szolok, ha olyant is tudtam nezni valahol. Es ha erdeklodtok, javaslom h valahol jatsszatok egy kicsit egy uj felsokozep samu (amihez alapbol ket taviranyitot adnak) interaktivitasaval, jo jatek.

    Koszonom a tippet.

Új hozzászólás Aktív témák