- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz gyerecske #95437 üzenetére
Bár nekem nincs PS5-öm, azért azt tegyük hozzá, hogy egy videókártya gyakorlatilag pénzt tud keresni, sajnos ezért kerül most ennyibe. Ha a PS5 ára 185, akkor persze, hogy soknak talál valaki 220-at érte. Egy listaáron 6 milliós autót sem akarna senki megvenni 8-ért úgy, hogy közben tonnaszámra veszik át az emberek 6-ért.
-
FőDudu
veterán
-
privacy99
senior tag
válasz gyerecske #95449 üzenetére
Ja persze, amikor játék meg kontroller van hozzá, akkor nem értem, mi a gond, hiszen teljesen árában van.
FőDudu: Azért ebben benne van az is, hogy a KIA-nál voltál, ott most teljes őrület van, mert annyi rendelés van, hogy belefulladnak. Évente többször emelik az árakat. Én fél éve számíttattam be egy akkor 2 éves Ceedet, amit utána ugyanannyiért adtak el, amennyiért újonnan vettem 2 és fél évvel ezelőtt.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
-
drachoHUN
senior tag
-
törölt tag
-
.LnB
titán
válasz gyerecske #108589 üzenetére
Nincs benne egy olyan játék sem, amivel eddig ne játszottam volna, vagy amiért előfizetnék. Szóval igen, ez rohadt gyenge számomra.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz gyerecske #108598 üzenetére
Gran Turismo 7
Elder Ring
Ghostwire Tokyo (mondjuk ez már megvan)
Horizon Forbidden WestAz engem nem érdekel, hogy ezek újak.
És az sem érdekel, hogy ők előre megmondták.
Számomra így nincs értelme ennek.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- PlayStation 5
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest