Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Megvan az idei első platinám: Kena. Hogy ez milyen mocskos nehéz volt Persze, az összes boss tanulható, de azért amikor parry-re kell építeni, és misseled, az azért fájt.
Viszont végignézve a stáblistát, azért ezt sem 25 ember csinálta, hanem 100-as nagyságrendű név volt ott. Szóval lehet hogy a stúdió kicsi, de sok alvállalkozó volt
Dive ever, work never.
-
bgunne
tag
Hivatalos: A Crytek Announcement
-
Tommmysun
senior tag
Sziasztok,
Esetleg van valakinek friss tippje, hol érdemes (és hol lehet egyáltalán) előfoglalást leadni PS5 konzolra, normál áron?
Karácsony előtt úgy voltam vele, hogy nem erőltetem, nem volt szempont, hogy addigra meglegyen, és azt gondoltam januárra majd javul a helyzet, ha lemegy az ünnepi dömping. Most viszont az a tapasztalatom, hogy rosszabb a helyzet, mint decemberben. Visszanéztem itt is a tavalyi ajánlásokat, hol érdemes előrendelni, de azoknak a boltoknak a 99%-ban jelenleg előfoglalást sem lehet leadni... Egyedül az Alza, ahol van ilyen opció (ott be is foglaltam), de többen is írtátok, hogy elég felejtős. Média, Központi szalon, stb opciót sem kínál a foglalása . -
Peace
nagyúr
válasz slothunter #97853 üzenetére
Hali!
PS bekapcsolása után dugd rá kábellel az új kontrollert. Frissítsd le és utána a PS gomb lenyomásával már használhatod is.
-
bgunne
tag
Kapcsold be a konzolt, majd USB kábellel csatlakoztasd a PS5-höz és nyomd meg a PS gombot a kontrolleren.
-
disy68
aktív tag
A 2-ben kivettek sok rpg elemet, nincs külön charm/intimidate skill csak a renegade/paragon pontok számítanak önmagukban. Ezeket lehet a különböző interruptokkal és a beszélgetésekben a megfelelő válaszokkal növelni.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
veterán
Sziasztok!
Azt vettem észre mostanában, hogy a konzolt hiába nem kapcsolom be és a kontrollerhez sem érek hozzá véletlenül a sárgán villog a gép ami azt jelenti, hogy készenlétben van. Ez mitől lehet?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Bencus88
nagyúr
Ami fontos és kihagytak a srácok, hogy a gyári kábellel csatlakoztasd, emlékszem nekem anno nem sikerült másik kábellel
-
MODERÁTOR
Ha teljesen ki van kapcsolva, akkor csak a konzolon levő bekapcsológomb vagy a kontrolleren levő PS gomb lenyomásával lehet bekapcsolni. Kizárásos alapon be lett kapcsolva, majd egy idő után pihenő üzemmódra vált, és pont ezt veszed észre (mert az aktív pihenő üzemmód az folyamatos narancs és nem villogó sárga).
-
veterán
válasz Kendek #97861 üzenetére
Igen, narancs színű a fény. Kontroller a TV előtt van és mostanában nem volt időm be sem kapcsolni épp ezért nem értem. Az lehetséges, hogy a TV bekapcsolással együtt valamiért bekapcsol?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Zoshi85
aktív tag
[link] Készül a Crysis 4
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
veterán
válasz Kendek #97864 üzenetére
Megnézem már újra a beállításokat, de tuti kikapcsoltam és ez már nem is az első alkalom, hogy észre veszem a sárga fényt, mert előzőleg is csak azért kapcsoltam be, mert ugyan így világított és teljesen kikapcsolni akartam.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Major Lion
senior tag
Nyomd meg a PS gombot..
[ Szerkesztve ]
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
F-ECT$
titán
Nálam is be szokott kapcsolni teljesen kikapcsolt állapotból. Én a feszültségingadozásnak tudom be, ugyanis néha a tv-m is bekapcsol magától. (Onnan tudom, hogy nem pl. a macska az, hogy volt már olyan bekapcsolódás, amikor épp a szobában voltam, és tuti senki sem nyúlt a távirányítóhoz.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Ahhoz hogy egyszerre menjen a 2, ahhoz kell egy második fiók. (Vagy vendég fiókkal lehet még bekapcsolódni.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
-
s1ckness
kezdő
Az előttem szólóhoz még annyit fűznék hozzá, hogy a Mass Effect 2-3-ban az alapján tudsz paragon vagy renegade akciót elkövetni, hogy mennyi paragon, ill. renegade pontod van. Ezeket értelemszerűen ezekkel az akciókkal lehet gyűjteni. Így a játék kvázi rákényszerít, hogy az egyik-másik utat kövesd végig, ha a legdurvább paragon, ill. renegade opciókat akarod használni a játék vége felé (ellenkező esetben ki lesznek szürkülve).
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok,
Az MPOW fülest TV-re rá lehet valahogy csatlakoztatni hogy működjön?
Billentyűzetnek ismeri fel.PS5, laptopon működik kiválóan.
-
veterán
válasz Kendek #97867 üzenetére
Az gáz lenne, mert nincs macskánk és a barátnőm meg tuti nem játszott rajta..
#97870 Nálam csak a PS, mást még nem vettem észre, pedig ugyan abban az elosztóban van a TV, PS, STB és az Apple TV is.
-
gamegod
senior tag
Van valakinek infoja gépekről? készletekről esetleg?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
NTSC Jani
tag
Én úgy tudom, elég ha az egyik megvan vagy lemezesen vagy digitálisan. Szóval ha a Legacy-t emgvetted rendesen digitálisan, akkor jogosult vagy az upgrade-re, de csak január 28-tól engedi. Gondolom azért páran beleesnek a csapdába, s kifizetik a teljes árat, mert nem olvassák el, hogy miként működik a kedvezményes upgrade.
-
Nayrobi
őstag
Ps+ február
UFC 4 (PS4)
Planet Coaster: Console Edition (PS5)
Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure(PS4) -
Delirious
tag
válasz gamegod #97882 üzenetére
Jelenleg egyik webshopnak sincs készleten PS5 gép. Néhány napja érdeklődtem a fórumtagoktól, hogy tapasztalataik alapján honnan lenne érdemes rendelni, kaptam néhány választ is. Többen azt javasolták, hogy minél több helyről rendeljem meg, akkor nagyobb esélyem lehet korábban megkapni valamelyikről, a többit pedig visszamondani vagy át lehet adni másnak. Javasoltak Konzolvilágot, Konzol Stúdiót és Alzat (jó néhány másik helyről nem is lehet, illetve van ahol lényegesen drágábbak a csomagok). Úgy tűnik jelenleg leginkább a lemezes csomagokra (Bundle) van a legnagyobb esély, hogy hamarább szállítják, ellenben a lemez nélküli géppel.
Konzol Stúdió válasza a rendelésemre (remélem nem gond, ha megosztom):
"Tájékoztatni szeretnénk, hogy a megrendelt PS5-ös készülék jelenleg nincs készleten. A megrendelés leadásától számítva, a meglévő rendeléseink mennyiségét és a Sony jelenlegi szállítási kapacitását figyelembe véve rendelésed teljesítése több hetet is igénybe vehet a megrendelt gép típusától függően. Jelenleg a lemezes változatok rendelőinek tudunk rövidebb határidőt biztosítani, a Digital változatra jellemzően 2-4 hónap a várakozási idő.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a szállítási határidők a Sony szállítási kapacitásától függően rövidülhetnek, vagy hosszabbodhatnak, illetve a megrendelt csomag tartalma és ára esetenként változhat. Ezekkel kapcsolatosan újabb értesítést fogunk küldeni, amikor számodra is elérhető lesz az aktuális PlayStation®5 gépcsomag átvétele." -
eisento
addikt
[link] EA Sports UFC 4, Planet Coaster: Console Edition, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Dr. Venkman
tag
válasz Bencus88 #97892 üzenetére
Nagyon gyenge, a Tiny Tinat szerintem már a Borderlands Handsome Collectionben ideadták, bár az sem érdekelt annyira sem, hogy letöltsem. Mindegy, hozzá kell szokni, ha lesz Sonys gamepass, akkor a sima plusos játékok minősége olyan lesz mint a games with gold boxon most, vagyis nulla.
-
Wesder
félisten
válasz Dr. Venkman #97897 üzenetére
A Tiny Tina egy DLC volt anno a Border2-höz. Most csináltak belőle egy különálló verziòt, kb egy hónapja.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szasanyi
félisten
PS5 gyári, belső SSD-jéről van hiteles infó? Mennyi a TBW, hogyan lehet cserélni ha szükségessé válik, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- Linux Mint
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest