Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BusinessGuy

    őstag

    válasz Marky18 #48964 üzenetére

    "szerintem eros kompromisszumokat kell kotni, nem csak a beeges miatt, hanem a TV kornyezetevel is. Nagyon glossy, csak besotetitett szobaban kapod meg a kiemelkedo reszleteket."

    Ez 2-3 évvel ez elötti modellekre még talán igaz is volt. Mostanra okafogyottá vált aggódás. C9-em van, monitorként is használom fényes nappaliban. 2000 óra van már benne, zéró beégés pedig van hogy akár 10 órás gaming etapot is letolok rajta. Legutóbb a CP77 ment rajta közel 150 órát és sehol semmi, pedig nemigen használtam közben másra.. A nappaliban meg nappal 60-as oled fényerő és hibátlan a kép amit max az zavarna meg ha a nap közvetlenül a tv-re sütne... Bármilyen körülmények között agyonveri a samsung q90-es szériáját is nemhogy a kisebbeket, és az egyetlen kompronisszum amit betartok hogy 4-5 óránként ha folyamatosan menne, kilövöm 5-10 percre pihenni a tv-t hogy csináljon egy automata pixel refresht. És ezt a képminóséget egyedül a samsu g 9-es szériája tudja megközelíteni másfélszer drágábban, szigorúan csakis filmnézés esetén gamingban game módban még az se. Szerintem nem nagy kompromisszum 4-5 óránként tartani 5-10 perc szünetet.

    Teszt is van a neten ahol magas 80-as oled fényerőn ami kb felesleges, 24 órán át fortnite full statikus hud elemekkel megszakítás nélkül. A végén nagyítóval egy színnél az egyik hud talán látható. Kikapcsolja a teszteló, automata pixel refresh, bekapcsolja, volt nincs.... Szóval ez a beégéstől való para meg tükröződős dolog rég okafogyottá vált ami max arra jó hogy az értékesítő mókusok rábeszéljék a tapasztalatlan avagy hozzá nem értő vásárlókat a samsungra és egyéb sima led tévékre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák