Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • boost

    addikt

    válasz JanR #38770 üzenetére

    Igen, ez offtopik téma, de jó gondolat. Szerintem is az van, hogy nagyon sok pénzt nem költöttek el az emberek a korábban megszokott életszínvonal fenntartására.
    Emlékszem, hetekig nem használtam a kocsit, mert nem volt hova menni. Azaz nem is tankoltam, de nem is nyaraltam családdal, "csak" a Balatonon voltunk a szülőknél, nem is utaztam külföldi nagyvárosba pár napra, nem vettem reptéren ezt azt ajándékba és emiatt még a céges utakon is spóroltam magamnak, hiszen Teamsen nem tudsz drága reptéri csokit vinni a családnak, és még sorolhatnám. Nem járunk a manu+-ba kajálni, moziba se voltunk, színházba se..
    Azt vettem észre, hogy lényegébe XSX megjelenéséig idén semmi ingóságot nem vettem. Azóta egy LG CX még beköszönt BFkor, meg ha megkapom valamikor a PS5-t, akkor az..de még ez is sokkal kevesebb, mint amit a megszokott életszínvonal fenntartására elköltött volna az ember egy év alatt. Szerintem ez is generálja a keresletet és a hiányt az ingósákoknál. Nem csak a pandémia okozta gyártási nehézség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák