- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Reaper #174454 üzenetére
72nél is van cw, de csak nagyon nagyon közelről hallható. Centikről.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Reaper #174459 üzenetére
Igen ez a vga-ra jellemző néha.
Egyébként most, hogy be van fűtve már itthon a cserép kályhába, így hallani a hangját a 72nek is. Nyomtam tegnap is 6-7 óra codot, és hallható volt. De nem zavaróan.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Reaper #174478 üzenetére
Megveszed az RDR2-eset, eladod a gamet, és megveszed amit akarsz, használtan. Még keresel is rajta. Egy GoW bundlen meg nem.
Mondjuk a RDR2-t nem szabad kihagyni. Igaz nem is szabad azzal kezdeni a PS-ezést.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Reaper #174487 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy a kontrollert kell szoknod. Hanem most, új konzol tulajként éhes vagy, hogy meglegyen a hűha érzés amiket sokszor itt olvasol. Hogy letépje a fejedet az újdonság ereje. És az RDR2 az egy lassú játék, amire rá kell szánni az időt. Persze az állad leesik a látványtól, de az RDR2 nem egy instant hangulat bomba. Inkább egy atombomba, ami szép lassan száll, de ha leért.. Még olyan tapasztalt csókák se "értik" ezt mint Moby, vagy Grath..
Kezdj a HZD-vel, annál csak jobb lesz.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Reaper #174496 üzenetére
Teljesen ugyan így, ugyan ezért váltottam én is. Jó lesz nyugi. Nekem a gamer karrierem legjobb éve volt az idei, annyi szuper címmel játszottam. (én húsvét után vettem idén) Nem tudom olvastad e, de én el is adtam a 1080-am, teljesen átálltam PS-re.
(#174497) mályva Határozottan nincs. De azt mindig leszögezem, hogy mindkettő origi, friss konzol volt, hogy némi porosodás után melyik milyen lesz, arról nincs tapasztalatom.
(#174499) MikeDetroit: Hát az nálam is. Idén talán egyedül azt játszottam végig kétszer.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Reaper #174513 üzenetére
Én a 1070-et vettem megjelenéskor. Onnan a 1080-ra váltás 20e forintomba került. Szóval a teljesítménnyel igazából sose volt gondom az elmúlt pár évben. A Forza Horizon 4, gyönyörűen futott 4k-ban 60fps-sel. A gond ott kezdődött amit te is írsz, hogy itt volt a vas, aztán csak néztem ki a fejemből, hogy mivel játsszak?! Dota 2 és a WoW már évek óta nem megy időhiány miatt. BR láz nem kapott el...stb stb.
Azt tanácsolom neked is, mint amit minden új PS tulajnak szoktam, nem kell rögtön a GoW-val, Spider-Man-nel és az új címekkel kezdeni. Vannak ott még kincsek régebbről is. Last of Us, Uncharted, Beyond... pff rengeteg.
Most megpróbálom felidézni, hogy "család mellett nincs időm játszani" miket nyomtam idén eddig végig. Lehet nem is lesz teljes a lista.
-Last of Us
-Uncharted: Drake's Fortune
-Uncharted 2: Among Thieves
-Uncharted 3: Drake's Deception
-Uncharted 4: A Thief’s End
-Uncharted: The Lost Legacy
-Beyond: Two Souls
-Heavy Rain
-Detroit: Become Human (2x)
-Journey
-Horizon Zero Dawn
-God of War
-Spider-Man
-Red Dead Redemption 2Ezek mellett akadtak még sport, és autós játékok is. Most meg már COD: BO4-gyel multizok pár napja.
És a felsorolt játékok mind olyan címek amiket Pc-n nem lehet átélni.[ Szerkesztve ]
-
Rekro
aktív tag
-
.LnB
titán
válasz Reaper #174800 üzenetére
A 7216B az csak RDR2 bundle. És könnyű megkülönböztetni mert kisebb a doboza, és egy b*szott nagy piros alapon Arthur Morgan virít rajta.
Aki nem ilyen dobozt kap, az nem 7216B-t kap.De bemész a Konzolok Szervízébe és olyat adnak a srácok amilyet kérsz. Amúgy is honnan tudnák? A Notebook az nem konzol!
-
Rekro
aktív tag
-
.LnB
titán
válasz Reaper #174817 üzenetére
Bemész, köszönsz. (opcionálisan sapkát leveszed )
Megmondod nekik, hogy szeretnél venni egy PS4 RDR2 bundle-t amit akciósan láttál a napokban.
Mást nem mondasz. Kihozzák, ha a doboz RDR2-es akkor oké. Ha nem akkor megkéred őket, hogy hozzanak akkor egy RDR2-est mert ez nem az.Amúgy meg írtam már, hogy mindegy, hogy 71** vagy 72**. Kapd meg mellé az RDR2-t is és akkor már jól jártál.
-
30z.Samu
félisten
válasz Reaper #182985 üzenetére
Last of Us-t is tolhatod, az is bitang jó lett szerintem. Tudom ajánlani a God of War-t is, esetleg a Detroit Become Human-t. Bár az utóbbi inkább amolyan interaktív film, de szerintem nagyon jó. A Pókember is jó cucc, ezt úgy írom hogy nem vagyok egy Spider Man fan, ettől függetlenül be tud szippantani a játék.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
consono
nagyúr
A Last of Us nagyon jó, nekem a személyes kedvencem, de ne az UC sorozat könnyedségét várd tőle, mert nagyon nem olyan...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Peace
nagyúr
"...jelenleg ott tartok, hogy nem tudom mi legyen a következő játék...." :-O
Az első 15 játékot pontosan tudtam, hogy mi legyen. Most olyan furcsa volt nekem ezt olvasni. TLoU volt legelső játékom, nyugodt szívvel tudom ajánlani Neked is! ;-) Utána meg jöhet egy jó kis Horizon.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Célozni majd akkor fogsz megtanulni ha nekiállsz multizni.
TLoU és a Pókember is jó választás. De bizonyos szempontból a HZD is. Viszont ha nincs meg, akkor ne vedd meg. Maradt még bőven bepótolni valód nyugi.
-
Peace
nagyúr
válasz Reaper #182997 üzenetére
Érdekes, hogy a Detroit-ra iszonyat rápörögtem, a demo csúcs volt!!! Sírtam 2 hónapig, hogy ez kell nekem. Megvettem 9k-ért leárazva. Azóta kétszer indítottam el 1-2 órára és azóta nem folytattam. :-\ Megvárom, míg újra hangulatba kerülök. Heavy Rain-t is Nagyon vártam, de annyira nem kapott el a hangulat, hogy abból is kiléptem 1 óra játék után és jegelve van azóta is. Ha nincs az ember ráhangolódva, akkor nincs értelme erőltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest