Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz F-ECT$ #280945 üzenetére

    Szerintem ehhez külön mentalitás kell.

    Mármint, sokan biztos elég profik az önmegtartóztatásban. Én hajlamos vagyok rápörögni dolgokra, ami azt jelenti, hogyha van egy játék amivel játszani szeretnék, és úgy érzem számomra jó áron van, akkor azt megveszem.

    Alapjáraton pc-n játszom, ott pedig a bundle-ök és egyéb sűrű akcióknak köszönhetően ez egy élhető mentalitás, főleg azért, mert minden digitális. És rám teljesen jellemző amit Dinomano írt, mert a majd 900 játékomból alig játszottam párral. Talán ha 130-at fejeztem be, de lehet hogy annyit sem. Sokkal szeretnék játszani, de amikor oda kerülnék fáradt vagyok és nincs kedvem, vagy mást szívesebben csinálok, stb. Jelen témában ez jelentéktelen információ.

    Ami lényeges, hogy én ezt az adok-veszek kultúrát nem tudom átvenni, mert szerintem ahhoz az kell, hogy az ember csak egy játékot birtokoljon, csak azzal az egyel játsszon, és csak akkor vegye meg a kövit, amikor az előzőt eladta. Biztos nem ennyire sarkalatos, de magamról tudom, hogy engem ellepne a műanyag szeméthalom (lemezek), ha a fő profilom a fizikai kiadás lenne.

    Pár hónapja vettem egy switch-et. Ott digitálisan minden irtózatosan drága és szinte semmire nincs akció. Erősen gondolkozom a fizikai kiadásokon, de aztán eszembe jut, hogy nem tudom és nem is akarom tárolni a műanyag szemetet. Az eladással pedig nincs kedvem foglalkozni, mert az lehet nagyon egyszerű és nagyon macerás is.
    Erre egyébként azt találtam ki magamnak, hogy tényleg csak egy játékkal játszom rajta, és amikor azt befejeztem, akkor nyelek egy nagyot, és megveszem a kövi valamit egy kicsit nagyobb összegért.

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák