Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FunPro

    senior tag

    válasz DeFranco #280744 üzenetére

    Szerintem az csak ilyen ajánló snitt a cartoon-on. Legalább is úgy rémlik, hogy vannak ilyen, hogy amire azt hinnéd hogy rendes epizód, az nem is epizód, hanem sorozat ajánló.

    Viszont ami itt ugyan elég off de egyébként érdekes téma, az a hangsáv. Nem vagyok hangmérnök, nem is értek a hangmérnöki munkához, de talán már itt is a bőség zavara lesz a ludas. Mármint, a piacon van 20 millió féle tv, hatvanmillió hangbeállítással és technológiával, a külön vehető hangcuccokról pedig ne is beszéljünk. Sima sztereó, 2.1, 5.1, 7.1, dolby atmosz, és ez csak 4-5 valami ami így hirtelen eszembe jutott, mint "hangtechnika". Fixre nem lehet keverni, maximum ha itt is valami piackutató megmondja, hogy épp melyik az aktuálisan legnépszerűbb modell, és arra rádolgozni.

    Ami on-t kitudok csikarni ebből a hozzászólásból és valamelyest ehhez hasonló téma, az a feliratok mérete a PS-en. Még nem láttam PS5-öt közelről, de szerintem a hangyafnyi feliratok ott is megmaradtak. Nyilván itt is érvényesült a csordaszellem, és a nagy képernyőn biztos élvezhetők a feliratok (mert ilyenre kötik rá a konzolokat az emberek), de amikor én egy kisebb monitorról játszottam kicsit messzebbről, kiguvadtak a szemeim, pedig azok még jól szuperálnak. Szerintem PC játék még nem okozott nekem ilyen gondot, és nem értem, hogy a PS játékokban miért nem méretezhető jobban a felirat. :F

    I'll try my best, and that's the best anyone can do.

Új hozzászólás Aktív témák