Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog (1)

    válasz Nayrobi #193868 üzenetére

    Hát de akkor mégis mivel? Hónapok óta csak arról megy a duma, hogy nem mennek ki E3-ra, nem csinálnak PSX-et, nem mondanak semmit, lassan itt a konzolgeneráció vége, lóg a levegőben 3 nagyon durva exkluzív cím amiből egyet pletykálnak hogy idén (TLoU2), egy amiből egyetlen videó létezik, azóta síri csönd (Ghost of Tsusima) meg egy Death Streanding, amiről még Kojima se tudja hogy mit akar kezdeni vele, csak tolja a raw gameplayt a stúdióban, de se előre se hátra.

    Persze, türelmesnek kell lenni, valóban a Sony elmúlt pár éve nagyon húzós volt, és nagyon nagyon magasan van a léc, de amit az elmúlt majdnem fél/egy évben csinálnak, hogy fosunk mint a pelikán bárminemű infót is kiadni akár egyetlen egy játékról is, az már picit zavaró. És nem is azzal van baj hogy nem mutatnak semmit, mert oké, ha nincs mit akkor nem kell erőltetni. De a hozzáállás, hogy nem csinálunk semmit mert nincs mit mutatni, de majd bedobnak egy livestreamet amit leírnak hogy ilyen izgalmas bejelentések lesznek meg hű, aztán 20 perc VR hókamóka, az bosszantó. Mert úgy tudják hogy ha úgy adták volna elő hogy VR meg indie címekre fókuszál ez a szösszenet, a kutya se nézte volna.

    Nem haragszom, mert gyorsan vége lett, nem az hogy 1 órás a stream 40 perc pofázással, csak jelen helyzetben jobb kommunikáció nem lenne ennyire bosszantó.

    Ja, és most szálltam le a hypevonatról miszerint a TLoU2 idén jelenik meg. Mindvégig állítottam hogy az bizony nem jön idén, majd majdnem a csapból is az folyik hogy de, én meg benyeltem mint kacsa a nokedlit, de hagyom is. Jobb a lelkemnek :DDD :D

    Na meg még annyit, hogy ez tuti kicsapta sokaknál a bizosítékot, és a Sony egy ideig nyögni fogja a mai "fiaskót" :U :D

    [ Szerkesztve ]

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák