Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Ha már az általam bedobott Kratos téma ilyen termékeny táptalajra hullott, úgy folytatnám a korábbi hozzászólásomat.

    A harmadik rész valóban durva volt, zsigerig, csontig hatoló hack&slash némi görög mítoszos beütéssel, ami igen sokat adott hozzá a történethez.

    Egyértelmű, hogy ennyi év után nem jöhettek ki egy teljesen ugyanolyan játékmenettel, ez nem az Ubisoft, de vmi mégsem áll össze a kotyvasztótégelyben, az arányok nem stimmelnek.

    Nekem Kratos stílusával van a legkevesebb bajom a korábbi rész tükrében, sőt, nálam a játék lényegi részét adja az apa-fia közötti kapcsolat és komunikáció.
    Ami mellett viszont nem tudok szó nélkül elmenni és ezt nem csak az open world játékok iránti rajongásom mondatja velem, az a gyermeteg játékelemek amelyek nem is tudom mit keresnek egy ilyen játékban.
    Megújulás? Oké.
    De amikor ládákat nyitogatok és ez lényegében több időt vesz el tőlem mint a felfedezés és maga a harc( könyörgöm Kratosról van szó, nem Marioról), akkor nálam ott csorbul az élmény.

    Az már csak xar a tortán, hogy rengeteg helyre nem tudok belépni, vagy ládát kinyitni, hanem majd később térjek vissza és már nem is tudom hány ládát hagytam hátra, mert még a gyerek is nyökögi az apjának, hogy ez most még nem fog menni.

    Ez nem az open world stílust erősíti, volt olyan újságíró, aki azt írta, hogy ez egy open world játék, wtf, hanem pont ellenkezőleg. Ha megyek végig egy csövön és az elágazik és hamarosan zsákutcába ütközöm, megyek tovább a másik ágon, az is elágazik, egy idő utána azt sem tudom hány helyen volt elágazás és éppen meddig kell visszamennem, mert nem találtam meg a világban elszórt számtalan gyűjthető dolgot( igen, még mindig Kratosról beszélünk, aki gyűjtöget).

    Szóval a karakterfejlődésileg respect a készítőknek, de ez a nyitogatós, gyűjtögetős része a gamenak nálam csak időhúzás, és rombolja is a játék nimbuszát.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák