Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • callmeakos

    veterán

    LOGOUT blog (1)

    Most végeztem az NFS Payback-el, és azt kell hogy mondjam, nagyon élveztem ezt is. A reboot után gondoltam azt hogy kellene ezzel is tenni egy próbát, mert a kritikai visszhang ellenére nagyon bejött, és ennek se láttam jobbnak a szénáját, és ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna (pozitívan). Nem kifejezetten értem mire fel ez a már már reflex szerű utálat egy NFS cím irányába mostanában, mert nem a tartalom miatt az egészen biztos. Élek a gyanúperrel hogy ezek a jóembereknek annyira feltette a nemlétező mércét az olyan alkotások mint a Crew vagy a Horizon (oké utóbbit megértem, az az egyetlen cím ami miatt fáj hogy nincs boxom vagy bika PC-m :D ), de nem hiszem hogy ennél kellene e több egy ilyen címbe.

    Oké, lehetne több autó, aláírom.Lehetett volna kicsit jobb az OST, ez kifejezetten gyengus volt, illetve tehetnének bele egy kicsit komplexebb multit de ennyi. Alapjában véve amik naggyá tették a régi NFS címeket, az itt is működik, a basic történet okés, van történetvezetésben van néhány kifejezetten érdekes dolog, a karakterek nem a generic másolatai egymásnak, hanem van egyéniségük, az ellenségkép is kellően utálható, tartalom terén nem tudom mikor volt ennyi tennivaló, a rendőrök végre úgy viselkednek ahogy kell és az eventek is kellően változatos, és sokszor megcsavarják a dolgokat ami jó. És nem könnyű. Pláne az offroad.

    Úgyhogy én úgy vagyok ezek után, hogy újra izgatottan várom az új NFS részt ami remélhetőleg idén jön is. Jó volna, mert PS tulajként hadilábon áll az autós játékokkal (az identitászavaros Crew2-t inkább hagyjuk, a GT:Sportból és kiégtem, a Project Carsra még lehet ránézek) de ennyi. :U

    [ Szerkesztve ]

    All→M8

Új hozzászólás Aktív témák