Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zol77

    aktív tag

    Többet nem írom le a véleményemet,mert mindig van 2-3 huszár,aki a leírtak ellenére képtelen értelmezni az olvasottakat. Leírtam, hogy 55" 4K SamsungTv-n,Nvidia ShieldTV-vel néztem valódi 4K-ban rengeteg összehasonlító videót.
    Ezek után olyan komment jött,hogy "remélem 23 collos fullhd-ban nézted,és ezután vontad le a következtetést, vagy 1080p ben nézem yutubeon,de a legjobb az a németben dolgozó fúrumtárs volt,aki a régi nick nevével kijelentette,hogy nincs semmi különbség ,ha kanapéról játszol 4K es FHD között,majd alig egy hónap múlva az új nick nevével már bőszen támadta a kinelentésemet,hogy ő igen is látja a különbséget a 4K és FHD között. Na most ez hogy? Na mindegy.
    De bele lehet olvasni a komnentekbe a videók alatt,gyakorlatilag a kommentek háromnegyede erről szól,hogy itt mit kell nézni,mert nem látnak semmi különbséget.
    Van előnye a PRO-nak persze,gyorsabban tölt be a játék,multinál főleg,ezt többen is írták, több játéknál ott a 60fps lehetőség,jobb az élsimítás,de ezek nekem nem voltak fontosak.

Új hozzászólás Aktív témák