Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz mobal #14484 üzenetére

    "A lényeg akkor is marad, nem feltétlenül kell csillagászati összegeket költened, hogy fusson az Apple által fejlesztett operációs rendszer."
    Kezd fárasztó lenni. :DDD Pont ezért magyaráztam el neked a különbségeket a Mac-gép és a Mac OS között. :D Mivel te elkezdtél külön az operációs rendszerről beszélni. Hogy jött ide? Arról volt szó, hogy egy átlagos Mac-gép (NEM OS!! :DDD) igencsak drága. :) No offense, de simán csak kötözködtél. :)

    Részemről én is befejeztem, kezd uncsi lenni az egész téma, igazából abból indult ki a dolog, hogy Trisztán azt állította, hogy a NetBeans egy lassú hányadék fos (ehhez az állításához csatlakoztak páran, azt a részét én is elismertem, hogy kajálja az erőforrásokat), míg a Mac a király, én meg próbáltam rávilágítani, hogy talán egy kicsit szűk látókörűen állt a kérdéshez, és lehet, hogy valami az ő figyelmét kerülte el, még konkrét javaslatokkal is álltam elő (igaz, nem neki válaszolva), amivel a NetBeans erőforrás-igényét le lehet faragni, nehogy már én legyek emiatt a k×csög.

    (#14485) tPedro_ :
    Igen, az lesz az! :K Viszont ott már nem PHP programozás lesz a háttérben.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák